HULP voor deze WEEK

Onder deze rubriek vind je voortaan de dagen en uren dat er in de volgende week / weken hulp nodig is. Telkens we zekerheid hebben over afwezigheid of bepaalde taken gepland zijn waar we extra handen bij nodig hebben, vermelden we dit hier.

We maken een onderscheid tussen :

Ochtendronde : de hulp start tussen 6u30 en 8u en duurt 1,5u tot 4u afhankelijk van wat voor jou mogelijk is.  

Daghulp : de hulp start wanneer jij kan. Wenselijk is tussen 8u en 12u maar is niet altijd een noodzaak. We proberen echter wel zoveel mogelijk werk in de voormiddag te verzetten zodat de dieren 's middags rustig en proper zitten.

Avondronde: de hulp start tussen 18u30 en 19u30 en duurt ongeveer 2 tot 4 uur afhankelijk of je ook medicatie kan/wil geven én van jouw mogelijkheden.

Klushulp: sommige klussen worden in het weekend uitgevoerd in de hoop dat we dan met meerdere mensen aan de slag kunnen. Kleinere klussen staan vaak in de week gepland om niet achterop te geraken met herstellingen etc.

Tuinhulp : dit kan zowel door de week als in het weekend. Het terrein vraagt veel voorbereidend werk naar de Lente toe waar we nu alvast helpende handen voor zoeken. Eens het gras begint te groeien, komt daar het gras maaien bij evenals onkruid wieden en dergelijke.

Hulp voor vervoer: dit kan een vraag om hulp zijn om goederen op te halen of om een dier ergens op te halen of heen te brengen.

Wandelen/socialiseren: De hondjes wandelen kan in principe op de gevraagde dagen tussen 9u en 16u. Het socialiseren is vooral gezelschap houden van poezen die tijdelijk apart zitten en kan eveneens tussen 9u en 16u.