Pleeggezinnen

DRINGEND pleeggezinnen gezocht voor kittens en/of volwassen poezen.

Door de enorme druk in de opvang én het erg hoge aantal vragen voor opvang zoeken we dringend tijdelijke pleeggezinnen. Let wel: als je kittens wil opvangen in pleegouderschap is het voornaam dat je overdag thuis bent.

Al kan je slechts voor een beperkte tijd opvang bieden, laat het ons toch weten aub. Het kan voor vele dieren het verschil betekenen tussen een kans krijgen of helemaal geen toekomst meer en geëuthanaseerd worden.  Helaas zetten eigenaars ons al te vaak het mes op de keel en hebben zij niet het begrip om wat geduld aan de dag te leggen.

We proberen zoveel mogelijk gedupeerde sukkels te helpen, maar met een huidig gemiddelde van elf dieren per dag is het helaas niet mogelijk om ze allemaal op te vangen. Met de hulp van pleeggezinnen kunnen we vaak wel een periode overbruggen zodat ze dan wel in de opvang terecht kunnen. Soms is een week in tijdelijke opvang al voldoende om het leven van een dier te redden. We doen er steeds alles aan om zo snel mogelijk een definitieve thuis/oplossing te vinden. 

Dierenartsverzorging, -kosten en voeding worden verzorgd door Het dierenthuisje. Verder gaat alles in overleg.

Spreekt het je aan om onschuldige levens op die manier op hun nieuwe pad te helpen, bel ons dan 014/39.47.16 of mail info@hetdierenthuisje.be