Evenementen

30/09/2017: Een avondje lachen

AANDACHT AANDACHT ! 

Kruis zaterdag 30 september met stip aan in uw agenda! Multitasking krijgt een nieuwe dimensie: een avondje improvisatietheater én intussen een goed doel steunen én genieten van een lekker drankje én eventueel nachtvissen in de visvijvers van de Blauwmolen.... ja het kan!  Improvisite entertaint jou in café de Blauwmolen in Nieuwrode ten voordele van het Dierenthuisje in Geel. Samen met een aantal gastspelers spelen we alledaagse situaties die door jullie suggesties een serieuze make- over krijgen.

Tickets : Daar doen we niet aan mee!!! We vragen een vrije bijdrage die integraal naar het Dierenthuisje gaat. Met het geld wordt voorzien in de medische kosten voor de dieren.

Alle dieren én spelers hopen op veel bezoek!

Graag maken wij ook reclame voor fotografie fabrique imagique die voor de mooie foto zorgde. Bezoek zeker de facebook pagina https://www.facebook.com/fabriqueimagique/ 


25/11/2017: Eindejaarsevenement

Op zaterdagavond 25 november gaat het jaarlijks Kerstevenement door met een heerlijk vegetarisch Breugelbuffet à volonté.  Afspraak in feestzaal te Oelegem. Meer info volgt later. Noteer alvast dit evenement in je agenda!

02/12/2017: opendeur in Kotem t.v.v. de bewonertjes

Handgemaakte en hippe werkjes worden tentoongesteld en verkocht op zaterdag 2 december ten voordele van Het dierenthuisje.

Tussen 17u en 21u ben je welkom in de Mgr. Gubbelstraat - Kotem

11/12/2017: Kerstmarkt Antwerpen

Op maandag 11/12 en dinsdag 12/12 vind je Het dierenthuisje in de goede doelenchalet op het Steenplein te Antwerpen. 

Breng ons een bezoekje in de Kerststand en bezorg een warme Kerst aan onze bewonertjes!