Belangrijk om weten

22/10/2018: Toneelavond 10/11 helaas geannuleerd

De organisatoren van de toneelavond die op 10 november zou doorgaan lieten zopas weten dat ze het helaas moeten annuleren wegens plots wegvallen van één van de acteurs. Uitstel is echter geen afstel. We mogen erop rekenen dat de toneelavond op een latere datum zal doorgaan. Zodra we hierover meer concrete informatie hebben, nemen we het terug op in de planning.

05/10/2018: Hartelijk dank voor de donatie !

De dieren van het dierenthuisje zijn blij dat jullie aan hen hebben gedacht met werelddierendag ! Ze kunnen weer lekker smullen ! 

04/10/2018: Werelddierendag

update 02/10/2018:

Nog enkele dagen voor hun feestdag: een blikje lekkers voor werelddierendag lijkt misschien een klein gebaar, maar vele blikjes samen maken heel wat heerlijke maaltijden. Ze houden zo van smullen !

=====================================================

Werelddierendag nadert! Een dag om vele gedupeerde diertjes eens extra te verwennen. Wat zouden onze bewonertjes daarvan genieten.
Help jij hen mee extra te verwennen met wat lekkers? Schenk dan wat lekkere voeding of snoepjes. Ze zullen er héél dankbaar om zijn!
Eén of enkele blikjes? Alles wordt met open pootjes aangenomen.
Bestel je via Zooplus? Denk er dan aan om door te klikken via de banner op de frontpagina van onze website. Dan schenk je dubbel: het lekkers en nog een klein percentje erbij dat Zooplus doorschenkt. Bovendien is het makkelijk, want je kan het hier rechtstreeks laten leveren.
Waar kan je ze plezier mee doen?
Voor de spinners zijn blikjes voeding héél welkom (merken zoals bijv. Whiskas, Felix, Gourmet, Sheba of als je bij Zooplus zou bestellen: Schmilla, Bozita, Animonda) Ook snoepjes worden steeds heel begeerd.
Voor de hondjes zijn blikjes of kuipjes van Pedrigree of Cesar geliefd. Van snoep eten ze alleen maar malse staafjes om af te breken… ze hebben geen tandjes meer hé.


21/08/2018: Dank aan stichting "Hestia helpt honden"

Dankzij een actie van stichting "Hestia helpt honden" kregen onze spinners een mooie dosis blikvoer thuis gezonden. Dank aan iedereen die een centje bijdroeg aan deze blikken!

14/08/2018: Over draad gezwierd

Hoeveel gekker kan het nog worden?! In de loop van de dag heeft er blijkbaar iemand niet beter kunnen bedenken dan een jong volwassen haan over de draad te zwieren door middel van een touw aan de poot van het beestje.

Toen ik rond 17u eten ging geven, merkte ik op dat één van de hanen erg onrustig was en een andere achterna zat: een witte haan. We hebben heel wat hanen maar geen enkele die zo licht is dus het viel op en temeer omdat hij een lang wit lint achterna sleepte terwijl hij probeerde weg te lopen van de niet al te vriendelijke soortgenoot.

De sukkelaar gaf het lopen op, ging op de grond liggen met zijn kop onder zijn borst. Zo kon ik hem snel pakken om het lint te verwijderen. Het was simpelweg geknoopt. De huid was wat geïrriteerd maar gelukkig is het nog geen wonde.

Het beestje was een tijdje onder de indruk maar heeft iets later alvast gegeten. Hij kreeg alleszins geen mengeling met hele maïs want dat kent hij niet.

En dan denk je dat je al veel hebt meegemaakt met mensen... de daden worden met de dag laffer!