Belangrijk om weten

01/01/2018: In 2018 hebben we heel wat te vieren!

Natuurlijk willen ook wij jou overladen met allerlei mooie wensen! Maar we hebben ook een mooie wens voor alle diertjes: een verdraagzame en empathische maatschappij. Het zou zo mooi kunnen zijn! Alle leed door toedoen van menselijke hebzucht, onverdraagzaamheid, wraakgevoelens... het zou niet meer bestaan.

Een droom... die hopelijk ooit werkelijkheid wordt. Wij, bezielers van Het dierenthuisje, zullen er alleszins ook dit jaar weer onze schouders onder zetten en de wereld zo een stukje mooier maken en we hopen op veel steun.

Wat geen droom is maar pure realiteit, is het feit dat Het dierenthuisje in 2018 haar vijftiende verjaardag viert. Daar bovenop vieren we ook nog vijf jaar Geel. Het wordt dus een busy jaar want er staat naast de dagelijkse zorgen alvast heel wat gepland.  Er gaan ook wat veranderingen gebeuren waarover we momenteel beraadslagen én er zijn enkele bijzondere evenementen gepland.

Van dit alles verneem je spoedig meer. In het volgende ledenblad dat onze leden volgende week in de bus krijgen, zal alvast een eerste sluier opgelicht worden.

Samen maken we er een jaar van om met plezier naar terug te blikken!24/12/2017: Dank voor de Kerstgeschenkjes!

Aan iedereen een hele fijne Kerst gewenst! 

Onze bewonertjes zijn dolblij met alle geschenkjes die ze mogen uitpakken. Blijkbaar is er wel wat achterstand bij de pakketjesdiensten dus wees niet ongerust als ze je nog geen bedanking toezonden. Momenteel lopen de leveringen zelfs op zondag door want we mochten net nog een pakje ontvangen.

Wil je de diertjes een warm eindejaar bezorgen, kijk dan zeker eens naar hun verlanglijstje 

Je kan ook een groot verschil maken voor kansarme diertjes door hun peters, meter of verwenengeltje te worden!  

Ze zijn zó dankbaar!!!!!

01/12/2017: Bijzonder voorstel voor onze peters en meters

Bestel je gepersonaliseerde glasonderzetters voor 15/12!

Eén van de schitterende acties die in het teken van Music for life werd opgestart, is het drukken van gepersonaliseerde glasonderzetters. We zonden onlangs enkele foto's door van vaste bewonertjes en even later werden ons door Ronald DG zes prachtige coasters toegezonden.

Het resultaat is werkelijk prachtig: de kleuren zijn erg helder zodat de foto's heel mooi uit komen én de kwaliteit van de onderzetter is even verbluffend: afwasbaar, antislip en zelfs met een coating zodat ze niet makkelijk bekrast zullen geraken. En dat allemaal voor 15€!

Hoe werkt het? Je zend tot maximaal 3 foto's door aan Ronald DG met eventuele teksten die je erbij wenst.  Zo vereeuwig je op je tafel de mooiste herinneringen! 

Aan onze peters en meters doen we het voorstel dat zij deze coasters kunnen laten maken van hun pete-dier. Als peter of meter doe jij de bestelling bij Ronald DG en wij zorgen dat zij de mooiste foto's krijgen van jouw pete-dier om ze te maken. 

Stuur je bestelling door aan onderzettersforlife@rolanddg.com en vermeld de naam van jouw pete-dier. Wij zorgen voor de rest!

Jij hebt een super origineel geschenk voor jezelf of voor een andere dierenvriend én wat zo super is: de volledige 15€ wordt doorgestort aan Het dierenthuisje!

24/11/2017: Kerstdecoratie, zo mooi!

Wie naar het kerstevent te Oelegem komt op 25 november zal voor het eerst kennis maken met ons totaal vernieuwde, knusse en stijlvolle "winkeltje" 

Een hele toffe en originele dier-getinte Kerstcollectie maar ook vele andere artikelen die doorheen het ganse jaar gezelligheid in huis zullen brengen.

Hiernaast alvast enkele smaakmakertjes voor de nieuwsgierigen. Na het kerstevent zullen alle artikelen op de website onder het winkeltje besteld kunnen worden.

06/11/2017: Nieuwbrief niet toegekregen?

Vandaag, 6 november, zou je de nieuwe Nieuwsbrief ontvangen moeten hebben over Kerst, Engeltjes en Bengeltjes... 

Heb je niets ontvangen? Meld je dan aan via deze link en mis het belangrijke nieuws voortaan niet meer.