Belangrijk om weten

06/11/2017: Nieuwbrief niet toegekregen?

Vandaag, 6 november, zou je de nieuwe Nieuwsbrief ontvangen moeten hebben over Kerst, Engeltjes en Bengeltjes... 

Heb je niets ontvangen? Meld je dan aan via deze link en mis het belangrijke nieuws voortaan niet meer.

01/08/2017: Shanty en Avi hebben baat bij acupunctuur!

Shanty en Avi worden vrijdag opnieuw voor de acupunctuur verwacht te Kontich om 13u45. Ze hebben er zoveel baat bij! Elke keer kunnen we meer tijd laten tussen de behandelingen. Het is dan ook heel voornaam dat we dit nog even kunnen volhouden voor deze twee lieverds. Wie wil aub rijden?

==================================

Bij Shanty bleek uit RX dat ze een snok aan haar staart moet gekregen hebben waardoor er een stukje darm verlamd was. Dat zorgde voor heftige constipatie. 

Omdat reguliere medicatie hierop geen effect heeft en olie onder het eten en andere trucjes niet voldoende afdoend waren, gingen we te raden bij een specialist acupunctuur en mét succes!

Shanty ging ondertussen twee maal voor een behandeling en ze an ondertussen al ontlasten zonder extra hulpmiddelen! Het komt er nu op aan om door te zetten met de behandeling.

Ook Avi die heftige pijn heeft ten gevolge van ernstige artrose in de rug voelt duidelijk verlichting door de behandelingen.

Woensdag 26 juli om 13u30 worden ze opnieuw in Kontich verwacht bij de dierenarts. We zoeken daarvoor nog vervoer! Wie wil hen aub rijden!? Mail aan info@hetdierenthuisje.be