Bijzondere actie

11/09/2018: Katinka verdient hulp!

24/09: de puzzel is compleet en nog beter nieuws: Katinka heeft een thuis! Eindelijk kan ze verder genieten zonder zorgen. Aan iedereen van harte dank voor de steun aan deze lieverd en dappere mama!

==========================

20/09: Alle dagen een beetje vrolijker; dat is wat we merken aan Katinka en hoe wij ons voelen bij haar herstel én bij de steun die ze krijgt. Bedankt! Hopelijk krijgen we de laatste 4 stukjes ook nog bij mekaar.

===========================

18/09: vandaag mochten we bellen om te informeren naar de labo uitslag. Een gedeelte was al toegekomen en dat was allemaal positief. Voor het overige moeten we vrijdag terugbellen. 

Katinka stelt het goed maar moet terug op krachten komen. Ze is erg vermagerd en is nog rustig natuurlijk na de grote ingreep. Sterk als de dappere juffrouw is, zal ze er goed doorkomen.

Nog 14 puzzelstukjes te gaan!

============================

17/09: Katinka stelt het goed. Logisch dat ze nog rustig is na zo'n ingreep maar alles lijkt goed te verlopen. Morgen hebben we meer nieuws over de labo uitslagen van het ingestuurde weefsel en vocht.

Dank aan iedereen die Katinka al steunde! Nog enkele stukjes te gaan en de ingreep is gesponsord!

============================

14/02 - 18u20: Katinka is net thuis gekomen. De operatie is goed verlopen en de dappere dame stelt het momenteel prima. Het vocht uit haar buik wordt nu verder onderzocht alsook de steen en nier zodat we weten of er nog verdere problemen mogelijk te verwachten zijn.

Aan iedereen die al een centje stortte voor Katinka héél veel knuffels van deze lieverd. Ze kan echter nog heel wat steun gebruiken! Help jij haar ook door een gift aub? Een puzzelstukje is 20€ maar kleinere giften zijn ook zeker welkom. Vele kleintjes maken de puzzel ook compleet!

=============================

14/02: Katinka zit sinds gisterenavond 22u in een unit zodat ze zeker nuchter zou zijn vanmorgen voor haar levensbelangrijke operatie. Om 10 voor 8u vertrekken we met haar naar de kliniek. Duimen aub dat alles goed verloopt! Hopelijk kunnen we vanavond goed nieuws brengen.

Steun aub haar puzzelactie?!

==============================

Katinka, de mama van de kittens Biri, Baby, Bonny en Bingo, heeft het helaas medisch niet makkelijk. Nadat ze supergoed voor haar kroost van vier lieverds heeft gezorgd, wacht haar nu een zware ingreep.

Toen Katinka op 23 juli gesteriliseerd werd trof de dierenarts een gezwel aan. Ze had echter niet de tijd om het verder te onderzoeken omdat de verdoving dan niet lang genoeg zou duren. Ze nam nog wel bloed maar die waarden gaven geen bijzonderheden aan. We kregen de opdracht om haar goed in het oog te houden en maakten de afspraak dat we een week later een echo zouden laten nemen.

En zo gebeurde. In tussentijd werden twee echo's genomen waarvan de laatste een tiental dagen geleden. Daaruit bleek dat het gezwel aangroeide dus moest er verder onderzoek gebeuren. Omdat dit sterk begon te wijzen op een ernstig probleem dat mogelijk enkel operatief kon verholpen worden, opteerden we om met de lieve mama naar de dierenartsenkliniek in Vught te gaan waar ook Shuki en Gracia goed geholpen werden.

Die afspraak ging door op maandag 10 september. Katinka was ó zo braaf en dapper! Op haar ruggetje voor de echo, dan nog een punctie want ze bleek vocht in de buik te hebben én vervolgens bloed prikken op de koop toe. Het was noodzakelijk maar prettig kan je het niet noemen.

Resultaat van deze onderzoeken: Katinka zit met een steen in één van haar niertjes. Daardoor drupt er vocht in de buik wat de zwellingen aan haar flanken verklaart. Gelukkig is het bloedbeeld nog steeds goed wat betekent dat haar andere nier optimaal werkt. Ze kan dus perfect verder op één nier.

Helaas was de chirurg in de praktijk afwezig door ziekte en kon de ingreep dus niet dadelijk gebeuren. We kregen wel de boodschap mee om zo snel mogelijk met het verslag naar een chirurg te gaan om de ingreep deze week nog te laten plaats vinden.

Vrijdag 14 september om 8u30 wordt Katinka verwacht in kliniek Orion te Herentals. 

Katinka kan naast psychische steun ook zeker financieel wat hulp gebruiken! Om deze onderzoeken en de operatie te bekostigen, doen we een oproep. Deel aub dit bericht en help ons Katinkas' puzzel compleet te maken. Ze is amper 1,5 jaar oud en verdient een liefdevolle thuis eens ze hersteld is van deze ingreep!

Beeld van de kosten: vooronderzoeken bedroegen 371€, de operatie zou ca 650€ bedragen, kosten nazorg hebben we geen idee van. Een totaal dus van 1000€ wat we vervat hebben in 48 puzzelstukjes van 20€/stukje.

Wie koopt één of meerder puzzelstukjes aub? Katinka én haar personeel zijn je heel dankbaar!