Bijzondere actie

22/06/2018: Veiling schilderijtjes voor medische ingrepen

Verkoop schilderijtjes afgesloten. We contacteren de kopers zo snel mogelijk. Hartelijk dank voor de steun!

Ondertussen kregen Porta en Katty vandaag hun tandheelkundige ingrepen. De rekening van Shujaa's oogje bedroeg 209,84€ inclusief nazorg. De tandoperaties van vandaag bedroegen samen 345,60€ inclusief bloedname bij Porta gezien ze een gezwelletje in de mond bleek te hebben.
De verkoop van de schilderijtjes is dus al een eerste tegemoetkoming in de kosten van deze drie. Nu wachten Kasper, Suzy en Sammy nog op hulp voor hun tandjes. Het zijn dure tijden!
Wie nog een gift wil doen voor deze patiëntjes is zeer welkom om dit te storten op rek. BE78 6528 1125 0286 
========================================================

Verkoop schilderijtjes per opbod ten voordele 

van enkele patiëntjes

De laatste weken lopen de medische kosten weer aardig op door verschillende onverwachte ingrepen.

*Maandag 25 juni wordt Shujaa's oogje verwijderd omwille van aanhoudende problemen met de naar binnen toe krullende oogleden. Ze prikken in het oogweefsel waardoor het erg traant en ontsteekt. Een eerste poging zonder operatieve ingreep mislukte dus is nu een operatie onvermijdelijk.

*Vanaf volgende week staan tandoperaties gepland van Kasper, Katty, Porta, Sammy. In dit geval stopt het niet bij drie ongelukken. Maar liefst 4 spinners hebben momenteel last van tandpijn. Momenteel houden we het leefbaar voor hen met medicatie maar de ingrepen moeten zo snel mogelijk gebeuren. De dierenarts is volgende week stand by want het probleem is dat het er net vier zijn die we niet zomaar op tijd en stond in een transportmand kunnen zetten.

*De onderzoeken voor Gracia's darmprobleem zijn nog steeds lopende. Na de endoscopie werd ondertussen een eerste staal ingestuurd naar het labo. Eerstdaags volgen nog twee ontledingen.

Wil je Het dierenthuisje sterken in deze onverwachte medische kosten, doe dan een bod. De veiling wordt afgesloten op maandag 2 juli om 20 uur. Je kan een bod doen via mail aan info@hetdierenthuisje.be of via een bericht op onze Facebookpagina.

Schilderij 1 :  24 cm x 30 cm - startbod 25€ -Hoogste bod : 75€

Schilderij 2 : 25 cm x 35 cm - startbod 25€ - Hoogste bod : 125€

Schilderij 3 : 13 cm x 18 cm - startbod 20€ - Hoogste bod : 35€

Schilderij 4: 24 cm x 30 cm - startbod 25€ - Hoogste bod : 220€

Schilderijtjes kunnen opgezonden worden in overleg en op kosten van de koper.


13/04/2018: Speeltuin!

Louise droomt van een nieuwe speeltuin.

De oude is gerot en doorgezakt. 

Dit keer bouwen we het op uit duurzaam materiaal!

kostenplaatje: 875€  

Het was een lange winter die helaas een fixe energie afrekening achterliet. De opbrengst van de high Tea was ontoereikend om deze extra kost in te lossen. Van de plannen om wat centen in te zamelen op dat evenement voor de opbouw van de speeltuin is dus niets terecht gekomen en we hadden het hen zó graag gegund! 

Toch blijven we hopen dat we hun droom kunnen waarmaken! 

Vandaar deze warme Lente oproep: Wie spaart mee voor hun nieuwe speeltuin?!

Eén euro, vijf euro, tien euro,...  Wat zou het mooi zijn als iedereen gewoon iets stort; hoe groot of klein ook. Als we met z'n allen de eurootjes samen slaan, hebben we de mogelijkheid om hen te laten genieten. 

Spaar mee op BE78 6528 1125 0286 en vermeld "gift speeltuin"