Evenementen

08/12/2018: Maxi Zoo Turnhout helpt Het dierenthuisje

Op 24/12 liep de Kerstboomactie bij Maxi Zoo Turnhout af en wat zijn de bewonertjes blij met de opbrengst!

Maar liefst vier winkelkarren vol blikjes en zakjes eten werden geschonken, maar ook enkele zalig zachte mandjes en leuke speeltjes. Dank aan iedereen die van deze actie een voltreffer maakte en uiteraard oprechte dank voor het prachtige initiatief aan Maxi Zoo Turnhout!

=================================

Vanaf 6/12 tot en met Kerst loopt bij Maxi Zoo Turnhout een grootse voedselinzameling ten voordele van Het dierenthuisje. Een grote Kerstboom met daarin het verlanglijstje van onze bewonertjes toont de klanten waar ze hen plezier mee kunnen doen.  Hopelijk worden vele van deze wensjes voor hen vervuld!

Wil jij hen ook een hart onder de riem steken? Ga dan zeker eens langs bij Maxi Zoo Turnhout, Steenweg op Gierle 210


10/12/2018: Kerstmarkt Antwerpen

Vandaag, woensdag 12/12 is het onze laatste dag op de Kerstmarkt te Antwerpen. Had je nog niet de kans om langs te komen? Doe dan vandaag zeker een poging! Je kan terecht tussen 12u en 21u. Prachtige Kerstkadootjes om weg te geven of om jezelf te schenken terwijl de beestjes er beter van worden. Hopelijk tot straks!

====================

Op 10-11 en 12 december vind je Het dierenthuisje op de Kerstmarkt te Antwerpen in de goede doelenchalet op het Steenplein. Chalet nr. 56