Music for Life

24/12/2017: MUSIC for LIFE

MUSIC FOR LIFE

Start hier een actie op via MUSIC for LIFE voor de bewonertjes van Het dierenthuisje en bezorg kansarme diertjes een warm eindejaar.  Vele dankbare knuffels mag je alvast verwachten!

Breng ons aub op de hoogte van jouw actie voor Het dierenthuisje zodat we het hier en op FB kunnen promoten: info@hetdierenthuisje.be


18/11/2017: Bruikbare handwerkjes

Katrien Jennes naait kinderschortjes, gsm-zakjes, warmtekussentjes, kaartenzakjes, brilzakjes,... in leuke speelse stofjes ten voordele van Het dierenthuisje.

Katrien stort de opbrengst na aftrek van haar kosten aan Het dierenthuisje en dat betekent dat van de artikeltjes die ze verkoopt aan 4€ er 3€ naar de diertjes gaat en van 8€ gaat 5€ naar de het goede doel. 

08/11/2017: Onderzetters for Life

Firma Roland DG  uit Geel startte deze originele actie ten voordele van Het dierenthuisje.

Zoek jouw mooiste foto's en/of teksten uit en laat er hier originele onderzetters van maken. Pak uit met iets origineels op je tafel of geef ze als geschenk én steun de beestjes!

Het zijn degelijke glasonderzetters met kurk aan de onderzijde en afwasbaar. Geen wegwerp dus! Een voorbeeld kan je op het Kerstevenement of op het thuisadres van Het dierenthuisje bekijken

07/11/2017: Jaga NV uit Diepenbeek

Jaga NV uit Diepenbeek start een eerste activiteit ten voordele van de bewonertjes op 24/11/17

Een ganse dag worden er pannenkoeken gebakken door de afdeling boekhouding voor alle collega’s en bezoekers. 

Tot Kerstmis worden acties gepland door Jaga!