Music for Life

04/01/2018: Donatie voor varkentjes

Manuela knutselde heel wat toffe spulletjes bijeen en hield een koopdag. 

Resultaat: 902€

24/12/2017: MUSIC for LIFE

MUSIC FOR LIFE

Verslag Music for Life 2017: Hartverwarmend! Ook dit jaar werd Het dierenthuisje verrast met vele toffe acties uit onverwachte hoeken.

De meeste organisatoren namen rechtstreeks contact op om hun actie bekend te maken alsook het resultaat. Helaas kregen we geen enkele communicatie van school Willem Tell en het vriendinnen-knutselclubje uit Geel. 

Ter info toch even vermelden dat we geen bedragen per actie doorkrijgen van de organisatoren van Music for Life, noch van de Koning Boudewijnstichting en dat de totaalsom van de acties pas gestort wordt in de loop van de volgende maanden (febr./maart) Daarom de vraag aan deze twee acties om ons een mail te sturen aub.

Dank aan eenieder die zich ingezet heeft voor deze fantastische acties en resultaten!

==========================================================================

Start hier een actie op via MUSIC for LIFE voor de bewonertjes van Het dierenthuisje en bezorg kansarme diertjes een warm eindejaar.  Vele dankbare knuffels mag je alvast verwachten!

Breng ons aub op de hoogte van jouw actie voor Het dierenthuisje zodat we het hier en op FB kunnen promoten: info@hetdierenthuisje.be


22/12/2017: Freinetschool De Regenboog uit Turnhout

Resultaat: 158€

Vandaag, 18 december, kregen we bezoek van juf Elke en haar peutertjes. Het was een hele belevenis voor de kindjes maar ook voor de diertjes. Natuurlijk kwamen de meest zelfzekere poezen profiteren van de gelegenheid: Turner, Shujaa, Mona,... maar ook de aaibeurt aan Ozzy, het varken en neus aan neus staan met Ygor, het geitje zorgden voor mooie momenten. Dat worden mooie dromen voor deze jonge dierenvriendjes. Nogmaals dank aan juf Elke, haar muizenklasje en iedereen die vrijdag aanstaande Het dierenthuisje steunt door de spulletjes te kopen die ze knutselen. Ze maken er werk van!

===============================

De peuters van juf Elke uit de Muizenklas van Freinetschool de Regenboog stemden uit verschillende Music for Live goede doelen en kozen met meerderheid om het Dierenthuisje te steunen.Zij zullen vanaf begin december starten met koekjes bakken en knutselen.De koekjes en kersthebbedingen zullen dan verkocht worden op ons Kerstforum op school op vrijdag 22/12 vanaf 13uur-15uur00.

19/12/2017: Bibliotheek Academie Schone Kunsten

Resultaat: 350€

19/12: Dit prachtige nieuws kregen we vandaag: 

Beste vrienden van het Dierenthuisje,

De actie van de bibliotheek van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen heeft uiteindelijk een mooi bedrag van €350 opgebracht voor het Dierenthuisje te Geel.

Met dank aan alle vrijgevige collega's en studenten en bezoekers die wafeltjes, snoepjes, of tweedehands boeken hebben gekocht!

Fijne feestdagen en lieve groeten,

Bibliotheek Academie voor Schone Kunsten

15/12/2017: Onderzetters for Life

Resultaat: 2600€

ZE ZIJN ECHT PRACHTIG!!!!

We mochten enkele foto's doorzenden en kregen ze terug als schitterende glasonderzetters. Ze blinken, de kleuren zijn écht en de kwaliteit is subliem: afwasbaar en slijtvast. Dit is een schitterend idee om je feeststafel op te fleuren of om kado te doen! Kijk zelf maar naar de foto hiernaast.

Firma Roland DG  uit Geel startte deze originele actie ten voordele van Het dierenthuisje.

Zoek jouw mooiste foto's en/of teksten uit en laat er hier originele onderzetters van maken. Pak uit met iets origineels op je tafel of geef ze als geschenk én steun de beestjes!

Het zijn degelijke glasonderzetters met kurk aan de onderzijde en afwasbaar. Geen wegwerp dus! Een voorbeeld kan je op het Kerstevenement of op het thuisadres van Het dierenthuisje bekijken