Music for Life

24/12/2017: MUSIC for LIFE

MUSIC FOR LIFE

Start hier een actie op via MUSIC for LIFE voor de bewonertjes van Het dierenthuisje en bezorg kansarme diertjes een warm eindejaar.  Vele dankbare knuffels mag je alvast verwachten!

Breng ons aub op de hoogte van jouw actie voor Het dierenthuisje zodat we het hier en op FB kunnen promoten: info@hetdierenthuisje.be


15/12/2017: Onderzetters for Life

Bestel je gepersonaliseerde coasters voor 15/12!

ZE ZIJN ECHT PRACHTIG!!!!

We mochten enkele foto's doorzenden en kregen ze terug als schitterende glasonderzetters. Ze blinken, de kleuren zijn écht en de kwaliteit is subliem: afwasbaar en slijtvast. Dit is een schitterend idee om je feeststafel op te fleuren of om kado te doen! Kijk zelf maar naar de foto hiernaast.

Firma Roland DG  uit Geel startte deze originele actie ten voordele van Het dierenthuisje.

Zoek jouw mooiste foto's en/of teksten uit en laat er hier originele onderzetters van maken. Pak uit met iets origineels op je tafel of geef ze als geschenk én steun de beestjes!

Het zijn degelijke glasonderzetters met kurk aan de onderzijde en afwasbaar. Geen wegwerp dus! Een voorbeeld kan je op het Kerstevenement of op het thuisadres van Het dierenthuisje bekijken

05/12/2017: All-in-one-dogs

All-in-one-dogs gaat aan de slag voor de bewonertjes van Het dierenthuisje:

Daar de actie voor ‘De Warmste Week’ van StuBru van vorig jaar een geweldig succes was, heb ik besloten er nog eens een lap op te geven.

We bakken net zoals vorig jaar levercake en verkopen deze in zakjes van 140gr voor de prijs van € 3.00 per zakje.  

De snoepjes worden na het bakken onmiddellijk ingevroren en zijn zo nog maanden houdbaar.

Na ontdooiing zijn ze circa 4 à 5 dagen nog goed.

Je kan je bestelling doorgeven tot 10 december 2017 en de koekjes kunnen worden afgehaald op Royerveld nr 7 op dinsdag 19 december tussen 20.00 en 21.00.

Je kan je bestelling ok afhalen bij Het dierenthuisje te Geel of te Deurne, Merksem, Schilde, Kapellen na afspraak.

De opbrengst gaat volledig naar Music for Life voor het Dierenthuisje, een opvang voor honden, katten, en nog veel andere dieren.

Alvast bedankt voor de warme steun.


03/12/2017: Russels' riding school : hondenfotoshoot, verkoop paarden- en hondensnoepjes én paardrijlessen

Liesbeth Russel bracht ons een bezoekje en was betoverd door onze aanpak en filosofie. Haar besluit stond nu vast: Het dierenthuisje werd het goede doel waarvoor zij acties zou organiseren in de volgende weken.

Zo verkoopt Liesbeth paardensnoepjes, hondensnoepjes.  Verder organiseert ze een originele fotoshoot én schenkt ze 10€/paardrijles

Lees meer op haar website of op de fiche hiernaast.


29/11/2017: Freinetschool De Regenboog uit Turnhout

De peuters van juf Elke uit de Muizenklas van Freinetschool de Regenboog stemden uit verschillende Music for Live goede doelen en kozen met meerderheid om het Dierenthuisje te steunen.Zij zullen vanaf begin december starten met koekjes bakken en knutselen.De koekjes en kersthebbedingen zullen dan verkocht worden op ons Kerstforum op school op vrijdag 22/12 vanaf 13uur-15uur00.