Verhalen van onze adoptanten

03/02/2017: Fly en Hisko

Nog eens een fotootje van het olijke duo Fly en Hisko!

03/02/2017: Pekske

Beste Sonja,

Met Pekske gaat alles uitstekend. Ze heeft zich helemaal aangepast en voelt zich zeker thuis. Ze heeft een plekje in alle zetels veroverd, maar zit het liefst naast mij of mijn vriend om zo veel mogelijk gestreeld te worden.  'S morgens staat ze helemaal zot tot ze een bakje natvoer gekregen heeft en nadien moet ze ook nog uitvoerig gestreeld worden. Mevrouw heeft een willetje en als ze aandacht wil zullen we het zeker horen . Ze kan altijd buiten naar de tuin, maar daar heeft ze nu in de winter weinig interesse voor.

Samengevat, ze heeft hier een lekker-lui-leventje en dat gaat haar goed af. In bijlage kan je wat foto's vinden.

Met de overdracht van haar paspoort is wel iets mis gegaan, want volgens haar paspoort heet ze nu Pekoke in plaats van Pekske. Dat hebben ze daar dus niet zo goed gelezen, maar we houden het toch op Pekske .

Alles samengevat is Pekske voor ons een ideale match en lijkt ze ons zeer gelukkig!

Vriendelijke groeten, 

Melissa & Jo


26/01/2017: Mara

Mara helpt al mee met bij het werk van mijn man, en ze geniet van het uitzicht van de tuin. Bart mijn man heeft heel veel rugpijn en doet samen met Mara een dutje. Mijn oudste dochter heeft er ook al wel fijne momenten mee gehad, maar als de jongens er zijn blijft ze nog een beetje op een afstand.

Wij zijn zeer blij en gelukkig met haar tederheid en vriendschap


26/01/2017: Trudy zendt ons goed nieuws

Hallo iedereen,

Zondag 8 januari ben ik verhuisd naar mijn nieuwe stek met mijn nieuwe personeel.

Ik voelde mij hier direct thuis. De zetel is lekker warm, het eten lekker en ik vind het ook super om door iedereen geaaid te worden. Het bed zag er knus en lekker warm uit toen mijn nieuwe baasjes gingen slapen, ik heb mij er dan maar onmiddellijk bijgelegd.

Hier lopen ook nog 2 soortgenoten rond maar voorlopig zijn zij nog niet echt enthousiast met mijn komst. Er wordt niet gevochten, maar ze blazen wel af en toe en zijn precies ook een beetje bang van mij. Ik probeer gewoon mezelf te zijn en hopelijk vallen zij binnen een tijdje ook voor mijn charmes. Ik probeer dan ook zo lief mogelijk tegen hen te doen.

Maar alles is hier dus dik ok.

Nog een dikke merci aan Peter en Sonja die mij zo goed opgevangen hebben in het Dierenthuisje en mij de kans gaven om nog te kunnen genieten van de rest van mijn leven.

Groetjes,

Trudy


14/01/2017: Nieuws van Kokki

Dag Sonja,

Het gaat super goed! Lotto is een beetje op haar hoede maar ze ligt lekker in haar eigen doosje te slapen dat vind ze heel fijn.

Ik denk dat kokki me heeft herkend aan mijn geur want eens in de slaapkamer waar ook zijn bed en alles stond was hij constant aan het spinnen!

Hij voelde zich in een vinger knip thuis en zat de volgende dag meteen met ons beneden en ligt lekker op de vloer met vloer verwarming. Ben heel gelukkig dat kokki zich helemaal thuis voelt! Ook met lotto gaat het prima!!

Enorm bedankt.

Groetjes Stephanie