Verhalen van onze adoptanten

12/12/2016: Pros (alias Speru)

Hallo,

Dit wou ik even kwijt over onze Pros (bij jullie heette hij Speru) die nu bijna een jaar bij ons is. Ik ben heel blij met de keuze voor Pros. En dat is aan jullie te danken. Ik weet nog goed dat ik, afgaande op de foto's (die toch altijd een eerste indruk geven) en op de korte beschrijving op de website, voor een andere (mooiere) kat had gekozen. Maar aangezien ik al twee katten heb die niet het gemakkelijkste karakter hebben, besefte ik wel dat het karakter van de nieuwe kat ook belangrijk was. Dus hebben jullie geluisterd naar de beschrijving van mijn katten en heb ik geluisterd naar jullie voorstel. Ik kwam naar Speru kijken. Een klein beetje met een bang hartje want, eerlijk gezegd, ik vond hem er op foto niet zo leuk uitzien. Maar toen hij zowat direct zijn buik liet zien toen ik kwam kijken, was ik verkocht. Speru mocht mee en werd Pros.

En ook al heeft hij vlekjes op zijn ogen, ook al zijn er katten met een "mooiere" kleur of tekening op hun vacht, onze Pros is perfect. Ik heb zelf nog nooit een kat gekend die zo lief is voor mensen of andere katten. Tegelijk is hij speels en soms ook erg knullig waardoor we vaak met hem moeten lachen. Hij is misschien niet de mooiste van mijn 3 katten, maar wel (letterlijk en figuurlijk) de zachtste. En het belangrijkste: hij was de juiste kat om bij mijn 2 andere katten te zetten. Dit was niet gelukt met zomaar elke kat. 

Dus bij deze heel erg dankuwel!


10/11/2016: Romy

Hier wat nieuws over onze poes Romy. Zij is op zes november 10 jaar geworden en nog steeds goed gezond.

Zij is braaf en gelukkig bij ons. Ze loopt vrij in en uit, alleen tijdens de nacht blijft ze binnen .

Verder is ze heel proper, ze doet altijd alles in haar bakje als het nodig is maar meestal gaat ze gewoon buiten.

Ieder jaar krijgt ze haar bezoekje aan de dierenarts voor controle.

Groetjes van ons!


25/10/2016: Suske

Beste Sonja,

Suske stelt het uitstekend en doet geen pipi in huis. Een echt schatje!!! Ze is pas naar de trimming geweest.

Groetjes


20/10/2016: Rico

Hallo,

Hierbij nog een fotooke van Rico.

Rico is zot op bbq en zit al te wachten op haar kippensaté.

Zo'n lieve schattige poes.

We zijn echt heel blij met haar want ze maakt elke dag onze dag weer goed :-)

Martina & Dirk


16/10/2016: Olaf en Pithi

Hoi Peter en Sonja,

Olaf en Pithi hebben ondertussen hun eerste verjaardag gevierd en ik vond dit de ideale gelegenheid om te laten weten hoe het met hen gaat!

Het zijn nog steeds schatjes en ze zien mekaar ook zo graag. Ze spelen samen, rennen samen, gaan samen op stap en slapen soms ook samen. Het is geweldig om hen samen bezig te zien. 

Olaf is een echte avonturier, als hij op stap kan gaan, dan doet hij dat. Maar wanneer hij terug binnen komt, dan heeft hij graag alle aandacht voor hem en liefst zo snel mogelijk! Hij doet dan hele verhalen en wil zo precies vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt op zijn pad.

Pïthi blijft graag in je buurt. En haalt oh zo graag kattenkwaad uit. De was van het wasrek halen is haar favoriete bezigheid. Ook knuffels verzamelen is één van haar specialiteiten. Ze houdt ook enorm van aandacht en dicht bij je op schoot liggen. En als ze zin heeft, gaat ze met haar broer op stap. Om dan rollebollend samen terug binnen te komen! 

Het zijn echt twee lieverds en wij zijn echt blij dat ze deel uitmaken van ons gezin!

Heel veel groetjes,

hun adoptanten, Olaf en Pithi