Verhalen van onze adoptanten

24/06/2016: Zoa - alias Loesie

Hoi!!

Ik weet dat het al laat is en ik hoop dat jullie niet gek worden van men mailtjes maar... Dit MOET ik met jullie delen!!

Sinds gisteravond komt Loesie flodderen, weliswaar als het etenstijd is, maar dan kan het niet gek genoeg gaan. Ze komt zelf, samen met Ellie, naar me tle gelopen in de keuken. Ondertussen maken ze samen de heerlijkste geluidjes, alsof ze tegen elkaar babbelen. Dan beginnen beiden rond men benen te draaien, op te springen, te spinnen,... Sinds gisteravond kan ik Loesie ook uitgebreid aaien, ze komt zelf kopjes geven en geniet er dan zo van als ik haar aai, in haar nekje, op haar rugje, zelfs over haar tonneke!

Voor en na etenstijd begint het plots ook erg te vlotten, ze gaat niet meer van me lopen, blaast niet meer en komt steeds vaker en dichter bij me in de buurt.

Ik heb het vanavond kunnen filmen, een deel van het etenstijd ritueel, helaas krijg ik het filmpje niet bij de mail gevoegd :(

Heel veel groetjes! Caroline, Missy, Ellie en Loesie

18/06/2016: Dolfke

Hallo,

Met Dolfke gaat het goed.

Na ongeveer een jaartje bij ons voelt hij zich nu wel veilig.

Het bange teruggetrokken katje is uitgegroeid tot een echte knuffelaar.

De vrijheid die hij hier heeft om binnen en buiten te lopen zoveel hij wil vind hij gewoon zalig..

Het liefst ligt hij buiten op een tafel om zo het overzicht te houden mits hij doof is.

Als hij dan even binnen komt maakt hij van die grappige geluiden.

S avonds komt hij gezellig tegen je plakken om de nodige knuffels dankbaar in ontvangst te nemen.

Soms gaat hij helemaal uit  zijn  bol en rent hij heel het huis rond.

Ik heb wel zijn naam aangepast , hij heet nu Malo.

Betekend klein , smal in het kroatish.

Dit past wel bij hem met zijn kort staartje.

M.v.g .Rudolf


18/05/2016: Kaatje

Hoi,

met ons Kaatje gaat alles prima. Enkele foto’s van hoe ze zich hier voelt. Bedankt voor de fijne keuze (super blij mee).


01/05/2016: Nieuws van Fleake

Hoi.

Met Mieke, zoals ze nu heet en ook al goed naar luistert, doet het heel goed. Het proper zijn overdag lukt nog niet zo goed maar dat komt nog wel. Ik ga er om de 2 uur met buiten als ze niet slaapt :-) want het is een klein slaapkopje. 's nachts slaapt ze heel de nacht door en moet ik haar zelfs 's morgens wakker maken om naar buiten te gaan :-) met het zoontje, de poezen en het hondje van de buurman gaat het geweldig!

Mieke is een schatje en heeft onze harten helemaal veroverd!

Lieve groetjes van ons allemaal!


16/04/2016: Coco (Kina)

Coco (Kina) en Chanel … een ontluikende vriendschap!

Het is zover, Coco en Chanel hebben vriendschap gesloten. Het is nog pril maar we zijn al heel blij! Wanneer Coco en Chanel elkaar passeren in huis dan zijn ze niet langer boos op elkaar. Ze begroeten elkaar met een neusje – neusje of soms geven ze elkaar zelfs kopjes! Daarna gaat ieder zijn eigen weg. We wachten af of ze nog dichter naar elkaar toegroeien.

Coco doet het verder uitstekend. Ze is een echte spring-in-’t veld en Chanel kijkt ernaar! Tot nu toe lijkt Coco tevreden met in huis te leven. We gaan dat proberen zo te houden met de drukke weg hier voor het huis.

Heel veel groetjes aan iedereen in het Dierenthuisje,

  Christine & co.