Verhalen van onze adoptanten

25/10/2016: Suske

Beste Sonja,

Suske stelt het uitstekend en doet geen pipi in huis. Een echt schatje!!! Ze is pas naar de trimming geweest.

Groetjes


20/10/2016: Rico

Hallo,

Hierbij nog een fotooke van Rico.

Rico is zot op bbq en zit al te wachten op haar kippensaté.

Zo'n lieve schattige poes.

We zijn echt heel blij met haar want ze maakt elke dag onze dag weer goed :-)

Martina & Dirk


16/10/2016: Olaf en Pithi

Hoi Peter en Sonja,

Olaf en Pithi hebben ondertussen hun eerste verjaardag gevierd en ik vond dit de ideale gelegenheid om te laten weten hoe het met hen gaat!

Het zijn nog steeds schatjes en ze zien mekaar ook zo graag. Ze spelen samen, rennen samen, gaan samen op stap en slapen soms ook samen. Het is geweldig om hen samen bezig te zien. 

Olaf is een echte avonturier, als hij op stap kan gaan, dan doet hij dat. Maar wanneer hij terug binnen komt, dan heeft hij graag alle aandacht voor hem en liefst zo snel mogelijk! Hij doet dan hele verhalen en wil zo precies vertellen wat hij allemaal heeft meegemaakt op zijn pad.

Pïthi blijft graag in je buurt. En haalt oh zo graag kattenkwaad uit. De was van het wasrek halen is haar favoriete bezigheid. Ook knuffels verzamelen is één van haar specialiteiten. Ze houdt ook enorm van aandacht en dicht bij je op schoot liggen. En als ze zin heeft, gaat ze met haar broer op stap. Om dan rollebollend samen terug binnen te komen! 

Het zijn echt twee lieverds en wij zijn echt blij dat ze deel uitmaken van ons gezin!

Heel veel groetjes,

hun adoptanten, Olaf en Pithi


13/10/2016: Rakker

Liefste Dierenthuisje,

het is al lang geleden dat ik nog van mij heb laten horen, maar ik heb het dan ook zo druk in mijn nieuwe huis. Ik woon hier nu ongeveer anderhalf jaar en ik heb het echt naar mijn zin. Ik heb hier al een vriendinnetje moeten afgeven, maar er zijn ook 2 nieuwe vriendjes bijgekomen. En ik kom heel goed met hen overeen. Soms ben ik wel te bruut in mijn spel, maar dat is omdat ik het zo graag doe!

Mijn mensen zorgen trouwens heel goed voor mij. En als ze eens op vakantie zijn, dan word ik nog meer verwend door mijn trouwe oppassers. Ik hou ontzettend veel van aandacht en groet ook iedereen die in ons huisje binnen komt. Ik zet dan mijn beste pootje voor en dan krijg ik meestal nog wat extra knuffels.

Nu heb ik mijn naam ook niet gestolen... Ik durf ook wel kattenkwaad uit te halen. Gelukkig kan ik ook héél lief zijn, waardoor mijn mensen dit snel vergeten zijn :-) 

Ik hoop dat al mijn vriendjes van toen ook een fijne thuis hebben gevonden en rotverwend worden!

Heel veel pootjes,

Rakker

04/10/2016: Otto en Kira

Dag Dierenthuisje, 

Ondertussen is het al 1 jaar geleden dat Otto en Kira in ons gezinnetje kwamen. 2 bange katjes de eerste dagen, maar Otto werd het al snel gewoon hier. Met Kira hebben we toch enkele maanden geduld moeten hebben, maar nu voelt ze zich thuis.

Otto is een echte 'Garfield' :-) Lekker eten, luieren in het zonnetje en slapen zijn zijn favoriete bezigheden. Elke avond komt hij af voor zijn aaitjes, wat kan hij hiervan genieten! Zo'n gespin heb ik nog van geen enkele kat gehoord  :-) Hij wordt graag op zijn buikje geaaid, een echt schat is het! Elke zondagochtend geniet hij van zijn kam-beurt :-)

Kira is een speels katje, alles dat kan dienen als speelgoed moet eraan :-) Autosleutels, behangpapier, kousen, ... én Otto. Het is zo fijn om die 2 samen te zien 'vechten' of spelen, ze kunnen ook echt niet zonder elkaar! Het duurde lange tijd voordat Kira geaaid wilde worden. Nu kan ze zelfs opgepakt worden en komt ze bij ons liggen. Ze moét ook elke dag haar lekjes kunnen geven, zo grappig, ik zou niet weten waarom ze dat doet :-)

We zouden onze 2 kapoenen niet meer kunnen missen. Bedankt voor deze schatten. En fantastisch dat jullie zo'n goed werk leveren!

Hierbij zijn nog wat foto's, ik hoop dat jullie er met plezier naar kijken :-)

Vele groetjes en knuffels van Otto en Kira xxx