Verhalen van onze adoptanten

09/03/2016: Karol & Kozi

Hey,

Sinds afgelopen zaterdag hebben wij deze twee wondermooie schatten in huis gehaald.  Ze waren er best erg aan toe, maar kregen gelukkig reeds de nodige zorgen toegediend door het dierenthuisje.

De eerste dagen waren beide poezen best nog wel angstig en schichtig, maar ondertussen zijn ze best al speels en komen ze ons om aandacht en aaikes vragen.  Het gaat dus de goede kant op en wij zijn er zeker van dat deze twee lieverds het snel helemaal naar hun zin gaan hebben!

Wij zijn alvast superblij met hen in huis!

Groeten,


08/03/2016: Kid

Dag Lieve Sonja en Peter

Supernieuws: kid is vanonder het bed uitgekomen en wou heel de tijd gestreeld worden! Hij was niet meer te houden en het was o zo leuk om hem te zien genieten! Hij wentelde en draaide en keerde zich en volgt ons nu op de voet! De grote verkenning van het huis is nu begonnen! We gaan superveel plezier aan hem beleven, dat voel je zo! We trekken morgen nog een fotootje en sturen jullie dit door.

Hopelijk komen de andere katten van de groep ook gauw tot rust.

Veel liefs

VĂ©ronique en Lidy


01/03/2016: Dutsie

de adoptant van Dutsie stuurde ons deze mooie foto's door. Ze ziet er stralend uit!

27/02/2016: Speru

Hallo,

Pros (Speru) doet het nog altijd heel goed hier. Hij voelt zich ondertussen helemaal thuis. Ook met de andere katten is het veel vlotter gegaan dan gehoopt; hij speelt regelmatig met Minoes. Bovendien speelt en knuffelt hij ook graag met zijn menselijke dienaars. Een echte top-kat! Mijn dochter en ik kunnen Pros ondertussen niet meer missen. :-)

 Veel groetjes,

Nele


27/02/2016: Molly

Hoi Sonja en Peter,

Hierbij nog eens een berichtje en wat fotootjes van Miss Molly.

Ze voelt zich hier steeds beter, en als we op de bank gaan zitten is ze er als de kippen bij om te knuffelen. Ze legt zich dan in de meest liefelijke houdingen, en draait ons op die manier steeds meer rond haar pootje.

Molly is een rustige eter, en schrokkop Scooby heeft het wel vaak op haar bordje begrepen. We leiden dit echter in goede banen zodat Molly op haar gemakje kan eten. Ondanks het feit dat Scoobje verder niet dominant is ten opzichte van haar, is ze toch wel bang van hem. Jammer dat we haar niet kunnen uitleggen dat hij te oud is om haar kwaad te doen... We hopen dat ze met wat meer tijd naar elkaar toe zullen groeien. Scoob vindt het in ieder geval ok dat ze er is. Hij vindt het leuk naar haar te kijken en zoekt vaak een mandje in haar zichtsveld op.

We vragen ons echter wel af of we, als Scoobje er niet meer is, Molly niet beter als enige poes houden...

In ieder geval zouden we ze niet meer kunnen missen. Ze is een echte knuffel, en ons meisje.

Ze doet het goed !

Liefs,

Johan, Conny, Scoobje en Molly