Verhalen van onze adoptanten

13/01/2016: Luna en Snowy

Hallo dierenthuisje, 

onze beste wensen voor het nieuwe jaar aan jullie ganse groep dierenliefhebbers.

Met onze snowy en luna gaat het ondertussen fantastisch, het zijn 2 echte lieverds geworden met hun eigen willetje zoals het een echte kat betaamt. Ze groeien heel goed en amuseren zich rot,een dutje doen, een uurtje spelen en het huis afbreken, een bakje leegsmullen en dan beginnen we van voor af aan (een mens zou wensen dat men een kat was). 

Ik ben bang dat we ze een beetje verwennen maar als ze hun liefste miauwke laten horen en hun hoofdje zo scheef houden dan smelt je gewoon. Nogmaals bedankt dat we onze poesjes via jullie hebben kunnen adopteren en hopelijk kunnen jullie je fantastische werk nog jaren verder zetten en nog duizenden poesjes gelukkig maken.

Groetjes,  

Johny en Nancy

11/01/2016: Mona en Lisa

Liefste Sonja & Peter,

Iets meer als een jaar geleden werden wij bij jullie opgevangen nadat we als kleine kittens moederloos van de straat geplukt werden. We werden als Mona en Lisa super goed verzorgd bij jullie en kregen exact een jaar geleden ons gouden mandje bij een jong koppel te Aalst, waar we erg gelukkig zijn. Eerst hebben we enkele maanden knus binnen vertoefd en hebben we veel kunnen spelen met onze baasjes en talrijke speeltjes. Op dagelijkse basis hebben we het huis op stelten gezet om 's avonds dan gezellig te knuffelen en snoezelen in de zetel bij onze baasjes. Na een kort bezoek aan de dierenarts, mochten we enkele weken later tijdens de lente onze eerste stapjes buiten zetten. Dit was een heel avontuur! Ook voor onze baasjes. Deze hadden soms wel wat schrik, maar elke avond kwamen we knusjes weer binnen na een hele dag op ontdekking te gaan in de buurt. Intussen zijn we al grote katten met elk zijn eigen persoonlijkheid en leven we onder de namen Zora (Musti) en Zina (Sniezel). We leven in een rustige buitenwijk waar weinig verkeer is en bijna iedereen kent ons intussen al, zowel soortgenoten als mensen! Met de meeste katten komen we erg goed overeen, maar er zijn er twee waarvan onze staart groot overeind komt te staan! Dan durven we al eens fel uithalen, maar we hebben ons gelukkig nog niet bezeerd. We vertoeven heel graag buiten, vooral Zora kan 's ochtends niet wachten om buiten te gaan, zelfs nu het buiten aanzienlijk kouder wordt. Als het regent moeten we wel binnen blijven als onze baasjes gaan werken zijn, maar dan slapen en spelen we veel met elkaar binnen. Wij doen jullie vele groetjes en bedanken jullie voor ons zo goed te hebben opgevangen en verzorgd, zodat we heel goed terecht kwamen. Hopelijk mogen we nog vele jaren in Aalst vertoeven, want we hebben het hier enorm naar ons zin.

Ook vele groetjes van onze baasjes,

Valerie & Tom