Verhalen van onze adoptanten

18/06/2016: Dolfke

Hallo,

Met Dolfke gaat het goed.

Na ongeveer een jaartje bij ons voelt hij zich nu wel veilig.

Het bange teruggetrokken katje is uitgegroeid tot een echte knuffelaar.

De vrijheid die hij hier heeft om binnen en buiten te lopen zoveel hij wil vind hij gewoon zalig..

Het liefst ligt hij buiten op een tafel om zo het overzicht te houden mits hij doof is.

Als hij dan even binnen komt maakt hij van die grappige geluiden.

S avonds komt hij gezellig tegen je plakken om de nodige knuffels dankbaar in ontvangst te nemen.

Soms gaat hij helemaal uit  zijn  bol en rent hij heel het huis rond.

Ik heb wel zijn naam aangepast , hij heet nu Malo.

Betekend klein , smal in het kroatish.

Dit past wel bij hem met zijn kort staartje.

M.v.g .Rudolf


18/05/2016: Kaatje

Hoi,

met ons Kaatje gaat alles prima. Enkele foto’s van hoe ze zich hier voelt. Bedankt voor de fijne keuze (super blij mee).


01/05/2016: Nieuws van Fleake

Hoi.

Met Mieke, zoals ze nu heet en ook al goed naar luistert, doet het heel goed. Het proper zijn overdag lukt nog niet zo goed maar dat komt nog wel. Ik ga er om de 2 uur met buiten als ze niet slaapt :-) want het is een klein slaapkopje. 's nachts slaapt ze heel de nacht door en moet ik haar zelfs 's morgens wakker maken om naar buiten te gaan :-) met het zoontje, de poezen en het hondje van de buurman gaat het geweldig!

Mieke is een schatje en heeft onze harten helemaal veroverd!

Lieve groetjes van ons allemaal!


16/04/2016: Coco (Kina)

Coco (Kina) en Chanel … een ontluikende vriendschap!

Het is zover, Coco en Chanel hebben vriendschap gesloten. Het is nog pril maar we zijn al heel blij! Wanneer Coco en Chanel elkaar passeren in huis dan zijn ze niet langer boos op elkaar. Ze begroeten elkaar met een neusje – neusje of soms geven ze elkaar zelfs kopjes! Daarna gaat ieder zijn eigen weg. We wachten af of ze nog dichter naar elkaar toegroeien.

Coco doet het verder uitstekend. Ze is een echte spring-in-’t veld en Chanel kijkt ernaar! Tot nu toe lijkt Coco tevreden met in huis te leven. We gaan dat proberen zo te houden met de drukke weg hier voor het huis.

Heel veel groetjes aan iedereen in het Dierenthuisje,

  Christine & co.


13/04/2016: Zoa

Hoi Sonja en co 😊

Zoa/Loesie voelt zich hier meer en meer thuis, ze is echt fantastisch! Vanmorgen ging ze zelfs al het eten van de andere opeten toen die nog een overschotje lieten staan. Met Ellie klikt het echt, uren kunnen ze met elkaar liggen spelen! Als het begint te schemeren zet ik me in de zetel met Missy op men schoot want dan weet ik dat de 2 niet veel later in gang zullen schieten 😊 Fantastisch om naar te kijken! Ellie is sinds Loesie er is ook aanhankelijker en rustiger geworden. Ze komt veel meer flodderen dan ervoor. Ze is natuurlijk ook pompaf na al het ronddollen met Loesie 😊 Ook naar mij toe bloeit Loesie beetje bij beetje open, ze durft steeds dichter komen en gaat ook minder snel lopen van me. Ook al is het dan (nog) geen schootkatje, ze heeft men hart al volledig veroverd! Met jullie contact opnemen is 1 van de beste dingen dat ik ooit gedaan heb, jullie zijn mijn helden!

Ik wil bij deze laten weten dat Loesie haar thuis hier echt wel gevonden heeft!

Groetjes,

Spotje, Missy, Ellie, Loesie en Caroline