Verhalen van onze adoptanten

09/03/2016: Kid

Dag lieve Sonja en Peter

Momenteel lukt het nog niet zo goed om een fatsoenlijke foto van Kid te kunnen maken aangezien hij, vanaf als hij een fototoestel ziet, je handen plots erg interessant vindt en dus weer streeltjes wil! Alleen tijdens het eten kunnen we hem verschalken😸Slapen blijft hij onder ons bed doen, want daar zit hij wsl op zijn gemak , uit het zicht van Mimi en Lubo.

Voor de rest loopt het hier heel goed. Morgen zijn laatste pilletje. Vanmorgen is hij zelfs samen met Mimi en Lubo beneden komen eten ipv in onze slaapkamer. Heel moedig!

We houden jullie beslist op de hoogte.

Liefs en tot zaterdag

Véronique en Lidy

09/03/2016: Karol & Kozi

Hey,

Sinds afgelopen zaterdag hebben wij deze twee wondermooie schatten in huis gehaald.  Ze waren er best erg aan toe, maar kregen gelukkig reeds de nodige zorgen toegediend door het dierenthuisje.

De eerste dagen waren beide poezen best nog wel angstig en schichtig, maar ondertussen zijn ze best al speels en komen ze ons om aandacht en aaikes vragen.  Het gaat dus de goede kant op en wij zijn er zeker van dat deze twee lieverds het snel helemaal naar hun zin gaan hebben!

Wij zijn alvast superblij met hen in huis!

Groeten,


08/03/2016: Kid

Dag Lieve Sonja en Peter

Supernieuws: kid is vanonder het bed uitgekomen en wou heel de tijd gestreeld worden! Hij was niet meer te houden en het was o zo leuk om hem te zien genieten! Hij wentelde en draaide en keerde zich en volgt ons nu op de voet! De grote verkenning van het huis is nu begonnen! We gaan superveel plezier aan hem beleven, dat voel je zo! We trekken morgen nog een fotootje en sturen jullie dit door.

Hopelijk komen de andere katten van de groep ook gauw tot rust.

Veel liefs

Véronique en Lidy


01/03/2016: Dutsie

de adoptant van Dutsie stuurde ons deze mooie foto's door. Ze ziet er stralend uit!

27/02/2016: Speru

Hallo,

Pros (Speru) doet het nog altijd heel goed hier. Hij voelt zich ondertussen helemaal thuis. Ook met de andere katten is het veel vlotter gegaan dan gehoopt; hij speelt regelmatig met Minoes. Bovendien speelt en knuffelt hij ook graag met zijn menselijke dienaars. Een echte top-kat! Mijn dochter en ik kunnen Pros ondertussen niet meer missen. :-)

 Veel groetjes,

Nele