Verhalen van onze adoptanten

27/02/2016: Molly

Hoi Sonja en Peter,

Hierbij nog eens een berichtje en wat fotootjes van Miss Molly.

Ze voelt zich hier steeds beter, en als we op de bank gaan zitten is ze er als de kippen bij om te knuffelen. Ze legt zich dan in de meest liefelijke houdingen, en draait ons op die manier steeds meer rond haar pootje.

Molly is een rustige eter, en schrokkop Scooby heeft het wel vaak op haar bordje begrepen. We leiden dit echter in goede banen zodat Molly op haar gemakje kan eten. Ondanks het feit dat Scoobje verder niet dominant is ten opzichte van haar, is ze toch wel bang van hem. Jammer dat we haar niet kunnen uitleggen dat hij te oud is om haar kwaad te doen... We hopen dat ze met wat meer tijd naar elkaar toe zullen groeien. Scoob vindt het in ieder geval ok dat ze er is. Hij vindt het leuk naar haar te kijken en zoekt vaak een mandje in haar zichtsveld op.

We vragen ons echter wel af of we, als Scoobje er niet meer is, Molly niet beter als enige poes houden...

In ieder geval zouden we ze niet meer kunnen missen. Ze is een echte knuffel, en ons meisje.

Ze doet het goed !

Liefs,

Johan, Conny, Scoobje en Molly


21/02/2016: Zenia

Goeie morgen,

Ik heb goed geslapen hier. Vrouwtje wat minder... al heeft ze mij niet gehoord. En nu heb ik mijn buik vol en ben ik aan ‘t voetballen. Dat balleke loopt overal tussen waar ik nog niet ben geweest, reden om ook daar eens te gaan kijken. Wat doet een kater anders om 7 uur ‘s morgens? Mijn toilet is ook al gemaakt.

Je hoort nog van mij.

Zenia


11/02/2016: Sluiske

Hoi hier nog een update over sluiske.

Ze doet het goed hier , met de hondjes is ze nog geen dikke vriendjes maar ze laten elkaar gerust ,als één van hen te dicht komt laat ze het wel horen . Ze voelt zich hier echt de Queen des huises en vooral  in de keuken . Als ze mij hoort thuiskomen komt ze zelfs tot aan de deur om goeie dag te zeggen . Sao de slaapt ze mee bij ons in bed en als mijn pluszoontje hier is gaat ze bij hem liggen . 

Het is een echte flodder kont en eten doet ze ook zeer goed .

Groetjes tina


10/02/2016: Molly

Hoi hoi,

Molly voelt zich steeds meer thuis. Vandaag lag ze voor het eerst op het schootje...


23/01/2016: Emmi

Hallo Sonja en Peter, 

Lieve Emmi is nu een kleine week bij ons en ze heeft het naar haar zin hoor.

Al heeft ze op haar leeftijd toch nog een paar nieuwe dingen moeten leren. Zo keek ze verwonderd toen ik met een grote bak 'brokjes' kwam aanzetten. Ze zal gedacht hebben ... wauw, wat krijg ik hier veel eten! Tot ze een hapje nam en het gelijk weer uitspuwde. De kattenbak is hier duidelijk gevuld met een andere vorm van 'brokjes'!! 

Verder is het een heel tevreden poes, ze geniet van aandacht, ze hoort graag iemand tegen haar praten, dan spint ze zo hard tot ze piept. :-) Af en toe op de arm zitten, op de schoot,  en een lekker warm dik dekentje op de stoel onder de tafel. En tussendoor maakt ze nieuwsgierige wandelingetjes door het huis om te kijken wat iedereen aan het doen is. 

Gisteren heeft ze ook haar eerste wandelingetje door de tuin gemaakt. 10 minuutjes was genoeg maar wat was ze tevreden nadien.

's Avonds als iedereen in de zetel kruipt komt ze er steeds bijliggen, en liefst in John zijn arm. 

Volgens mij weet ze best dat ze met haar verwende gatteke in de boter gevallen is! ;-)

Fotootjes bijgevoegd! 

Groetjes!

Tine