Verhalen van onze adoptanten

10/03/2016: Spoky

Dag Sonja en Peter,

Ik wil jullie even bedanken voor de fantastische zorgen. Dankzij jullie hulp woon ik al een maand bij mijn nieuwe familie.

Het gaat dan ook heel goed: ik krijg soms wat extra vette vis zodat ik flink kan bijkomen, ondertussen al 400 gram!

De tijd van honger en pijn is voorgoed voorbij voor mij...

Mijn grootste droom is uitgekomen! Elke avond slaap ik tussen mijn soigneurs, ingewikkeld in mijn eigen dekentje. 

Dan kom ik helemaal tot rust en kan niemand nog slapen van mijn gesnurk. Als ik er maar blij van word, toch?!

Soms loop ik mijn nieuwsgierige neus achterna tot in de tuin, maar wanneer ik de koude wind op mijn vacht voel ren ik meteen weer naar binnen.

Misschien heb ik in de zomer wel zin om in het zonnetje te luieren, nu geniet ik vanop de zetel van de eerste zonnestralen.

Het is echt genieten van mijn oude dag.

Groetjes,

Spoky


09/03/2016: Kid

Dag lieve Sonja en Peter

Momenteel lukt het nog niet zo goed om een fatsoenlijke foto van Kid te kunnen maken aangezien hij, vanaf als hij een fototoestel ziet, je handen plots erg interessant vindt en dus weer streeltjes wil! Alleen tijdens het eten kunnen we hem verschalken😸Slapen blijft hij onder ons bed doen, want daar zit hij wsl op zijn gemak , uit het zicht van Mimi en Lubo.

Voor de rest loopt het hier heel goed. Morgen zijn laatste pilletje. Vanmorgen is hij zelfs samen met Mimi en Lubo beneden komen eten ipv in onze slaapkamer. Heel moedig!

We houden jullie beslist op de hoogte.

Liefs en tot zaterdag

Véronique en Lidy

09/03/2016: Karol & Kozi

Hey,

Sinds afgelopen zaterdag hebben wij deze twee wondermooie schatten in huis gehaald.  Ze waren er best erg aan toe, maar kregen gelukkig reeds de nodige zorgen toegediend door het dierenthuisje.

De eerste dagen waren beide poezen best nog wel angstig en schichtig, maar ondertussen zijn ze best al speels en komen ze ons om aandacht en aaikes vragen.  Het gaat dus de goede kant op en wij zijn er zeker van dat deze twee lieverds het snel helemaal naar hun zin gaan hebben!

Wij zijn alvast superblij met hen in huis!

Groeten,


08/03/2016: Kid

Dag Lieve Sonja en Peter

Supernieuws: kid is vanonder het bed uitgekomen en wou heel de tijd gestreeld worden! Hij was niet meer te houden en het was o zo leuk om hem te zien genieten! Hij wentelde en draaide en keerde zich en volgt ons nu op de voet! De grote verkenning van het huis is nu begonnen! We gaan superveel plezier aan hem beleven, dat voel je zo! We trekken morgen nog een fotootje en sturen jullie dit door.

Hopelijk komen de andere katten van de groep ook gauw tot rust.

Veel liefs

Véronique en Lidy


01/03/2016: Dutsie

de adoptant van Dutsie stuurde ons deze mooie foto's door. Ze ziet er stralend uit!