Verhalen van onze adoptanten

27/02/2016: Speru

Hallo,

Pros (Speru) doet het nog altijd heel goed hier. Hij voelt zich ondertussen helemaal thuis. Ook met de andere katten is het veel vlotter gegaan dan gehoopt; hij speelt regelmatig met Minoes. Bovendien speelt en knuffelt hij ook graag met zijn menselijke dienaars. Een echte top-kat! Mijn dochter en ik kunnen Pros ondertussen niet meer missen. :-)

 Veel groetjes,

Nele


27/02/2016: Molly

Hoi Sonja en Peter,

Hierbij nog eens een berichtje en wat fotootjes van Miss Molly.

Ze voelt zich hier steeds beter, en als we op de bank gaan zitten is ze er als de kippen bij om te knuffelen. Ze legt zich dan in de meest liefelijke houdingen, en draait ons op die manier steeds meer rond haar pootje.

Molly is een rustige eter, en schrokkop Scooby heeft het wel vaak op haar bordje begrepen. We leiden dit echter in goede banen zodat Molly op haar gemakje kan eten. Ondanks het feit dat Scoobje verder niet dominant is ten opzichte van haar, is ze toch wel bang van hem. Jammer dat we haar niet kunnen uitleggen dat hij te oud is om haar kwaad te doen... We hopen dat ze met wat meer tijd naar elkaar toe zullen groeien. Scoob vindt het in ieder geval ok dat ze er is. Hij vindt het leuk naar haar te kijken en zoekt vaak een mandje in haar zichtsveld op.

We vragen ons echter wel af of we, als Scoobje er niet meer is, Molly niet beter als enige poes houden...

In ieder geval zouden we ze niet meer kunnen missen. Ze is een echte knuffel, en ons meisje.

Ze doet het goed !

Liefs,

Johan, Conny, Scoobje en Molly


21/02/2016: Zenia

Goeie morgen,

Ik heb goed geslapen hier. Vrouwtje wat minder... al heeft ze mij niet gehoord. En nu heb ik mijn buik vol en ben ik aan ‘t voetballen. Dat balleke loopt overal tussen waar ik nog niet ben geweest, reden om ook daar eens te gaan kijken. Wat doet een kater anders om 7 uur ‘s morgens? Mijn toilet is ook al gemaakt.

Je hoort nog van mij.

Zenia


11/02/2016: Sluiske

Hoi hier nog een update over sluiske.

Ze doet het goed hier , met de hondjes is ze nog geen dikke vriendjes maar ze laten elkaar gerust ,als één van hen te dicht komt laat ze het wel horen . Ze voelt zich hier echt de Queen des huises en vooral  in de keuken . Als ze mij hoort thuiskomen komt ze zelfs tot aan de deur om goeie dag te zeggen . Sao de slaapt ze mee bij ons in bed en als mijn pluszoontje hier is gaat ze bij hem liggen . 

Het is een echte flodder kont en eten doet ze ook zeer goed .

Groetjes tina


10/02/2016: Molly

Hoi hoi,

Molly voelt zich steeds meer thuis. Vandaag lag ze voor het eerst op het schootje...