Verhalen van onze adoptanten

08/05/2018: Troedi

Beste Sonja,

Hier even een korte update van ons Troedi, ze heeft haar draai helemaal gevonden.

Ze is al zeer goed met ons gezin vertrouw, zelf zo erg dat als er een van ons 3 niet thuiskomt s’avonds, ze een beetje zenuwacht door het huis op zoek gaat naar de ontbrekende huisgenoot.

Zo is ze zeer aanhankelijk aan haar vertrouwde omgeving en zoekt ze geregeld onze genegenheid op zodat ze al luierend haar dutjes kan doen.

In bijlage kan je een paar sfeerbeelden vinden.

Groetjes

Troedi, Myriam, Marc en Sven


23/04/2018: Dempsey

Hallo Sonja,

Dempsey is 15 jaar!!!🎂

Het gaat zo goed met haar. Ze is helemaal gewend is altijd vrolijk en gaat heel goed met andere hondjes😊

Ze is een kadootje en we zijn heel blij met haar💓

Hel veel lieve groeten van ons allen😘


11/04/2018: Casper

Dag Sonja, even een paar foto's van Casper.. om te laten weten dat het goed met hem gaat. 

Groetjes, Jessica 

10/04/2018: Nieuws van Patouche en Jamoe

Hallo Sonja en Peter,

We wonen ondertussen al 3 maanden in ons nieuwe huis en genieten volop van de aandacht die we krijgen.

Ik (Patouche) speel graag de baas in huis.  Jamoe krijgt stilaan toch wat meer zelfvertrouwen en durft mij ook al eens een mep te geven. Ik verdedig mijn nieuwe  terrein vol overgave. Zelfs tegenover de grote katers uit de buurt sta ik mijn mannetje.

Jamoe is niet te vertrouwen in de keuken. Als er even niemand in de buurt is, proeft hij stiekem van het eten. Hij lust alles, zelfs chinees.

Na een vermoeiende dag rusten we ’s avonds graag uit op de schoot van onze baasjes.

In bijlage vinden jullie enkele foto’s van ons.

Knuffels,

Patouche en Jamoe


14/03/2018: Trudy en Zora laten zich horen

Hallo Iedereen,

Ondertussen zijn we al een tijdje verhuisd naar ons nieuw huis en personeel en we dachten dat het fijn was om nog eens iets van ons te laten horen.

Ik ben Trudy de lapjeskat (aka Trutsel – zo noemt de schoonzoon des huizes mij. 😉) en ik voel me hier helemaal op mijn gemak. Ook mijn gezondheid is goed onder controle. Ik breng mijn dagen door met flodderen, eten en slapen. Als ik zin heb om te spelen moet ik altijd wachten tot Gary (de schoonzoon des huizes) langskomt want mijn 3 zusjes hebben niet altijd zin om met mij te spelen. Als ik mijn speelkameraad dan hoor aankomen, sta ik alvast te springen en te miauwen aan de deur van ongeduld. Je hoort het ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.

Ik ben Zora (ik lijk een beetje op de Felix poes van de reclame). In het begin vertrouwde ik het hier allemaal niet echt. Na eerdere slechte ervaringen met mensen, wist ik niet of ik deze nieuwe mensen wel kon vertrouwen. Ze hebben heel veel geduld met mij gehad en me de nodige tijd gegeven om aan mijn nieuwe omgeving en personeel te wennen. Na een paar maanden te kamperen onder de tafel, voel ik me nu meer en meer op mijn gemak en kan je me alvast in de zetel terugvinden. 😉 Ook kan ik tegenwoordig genieten van geaaid te worden en verstop ik me niet meer als er bezoek over de vloer komt. Ook ik ben met mijn gat hier in de boter gevallen.