Verhalen van onze adoptanten

21/09/2018: Nala & Olaf

Beste Sonja,

Nala en Olaf, Clara ook, zijn tevreden en gezond. Zij gaan allemaal binnen en buiten zonder problemen, en zij genieten van de weien achter ons huis. Clara en Nala zijn nu redelijk goede vriendinnekes, zij spelen met elkaar (althans wil Clara altijd een beetje laten weten dat ze de baas is) en zij zijn vaak samen. Clara en Olaf zijn minder goede vriendjes, maar zij kunnen in dezelfde kamer blijven zonder problemen en elke dag gaat het beter. Olaf is altijd rustig en zij vechten nooit met elkaar, het is alleen maar (denk ik) dat Clara wil dominant blijven en twijfelt dat dat mag.

Dus komt het allemaal in orde! Nog bedankt voor je hulp en goede raad.

En ik stuur mee een foto van Clara op de afdak en Olaf bij het raam...

Diervriendeljike groeten!

Helen


15/09/2018: Fanny

Hallo Sonja,

We zijn ondertussen een goede week verder, dus tijd voor een kleine update over Fanny.

We zijn ZO blij dat we voor haar gekozen hebben, ze is zo'n lieve poes met zo'n zacht karakter, echt een schatje. Ze doet het heel goed, ze heeft in de veranda een zetel gevonden en dat is nu haar favoriete plaatsje, ze ligt daar vaak op haar gemakje naar buiten te kijken.

's avonds kruipt ze altijd bij ons moemoe op de schoot, die vindt dat heel leuk, is soms alleen minder blij met de nageltjes die in haar broek worden gezet (Fanny trappelt zo'n beetje van contentement) dus nu ligt ze op een dekentje bij op de schoot. Ook met de kleinkinderen gaat het super, die mogen haar oppakken en aaien, Fanny geniet er allemaal van!

Ze heeft intussen ook haar eerste stappen buiten mogen zetten, dat loopt goed en ze komt altijd terug, enkel de bezorgdheid met de straat blijft. Het is geen drukke baan, een beetje vergelijkbaar met de straat waarin jullie wonen, maar er komen wel auto's...

Gisteren had ze een iets mindere dag: ze was de garage van de buren gaan verkennen en die hadden nietsvermoedend de deur dicht gedaan, het duurde een halve dag voor ze weer gevonden was, ocharmkes! Ze was alleszins blij ons moemoe weer te zien.

Je hoort het, ze doet het super en is al goed gewend, we zijn echt heel blij met haar. Ik stuur je via mijn gsm nog een paar fotookes door.

Nog eens bedankt voor dit schatje!

Groetjes,

Lobke


05/09/2018: Dorie en Daisy

Lieve dierenvrienden,

Hierbij een kleine update van deze 2 deugnieten. Ze doen het super hoor, ze eten goed, spelen veel en springen graag.

En als ze dan moe zijn moet er gerust worden natuurlijk. Ze zijn ontzettend lief.

Groetjes,

Daniella Triest


10/07/2018: Kidaï : nu Luna

Dag Sonja,

Vorige week hebben we Luna buiten gelaten.

Ze is enorm in haar nopjes en houdt ervan om buiten te zijn.

Hierbij een aantal foto's. 

Grtjs

Silke


05/06/2018: Luna (Kidai) voelt zich helemaal thuis

De adoptant stuurde deze voor zich sprekende foto's door van Kidai.

Prachtig om te zien hoe zo'n bangerd die uit zulk een trieste situatie kwam, zo open bloeit!