Verhalen van onze adoptanten

04/01/2019: nieuws van Eyeki

Wij willen even laten weten dat alles goed gaat met Eyeki.

Heb er wat foto's bij gedaan.

Mvg 

Annelien en Gert-Jan 


02/01/2019: Bowie (Kuchin)

Ter info: Bowie was Kuchin, de poes die weken in een bench vertoefde na een aanrijding.

Dag Sonja & Peter,

Namens Bowie en ook namens onszelf natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. ‘k Stuur binnenkort nog een update. Het was een lange, hobbelige weg, maar Bowie stelt het goed nu, en hij sterkt week na week aan. Daarmee ging alvast onze grootste kerstwens in vervulling ❤ Een fijn en diervriendelijk jaaruiteinde voor allen daar,

Françoise, David en Toon Bowie, Ziggy en Luna

23/12/2018: Bobbie

Bobbie maakt het uitzonderlijk goed! Gisteren gingen we op kontrole bij Leen de tandarts. Ze was heel tevreden met het resultaat. Wij dus ook. 

Ook ben ik verschoten dat ik hem nog wat dingen kan leren. Zoals op foto: "high five"...

Bedelen aan tafel en blaffen naar andere honden hoop ik hem ooit nog eens af te leren. We werken er aan. Voor de rest zijn we een compleet gelukkig gezinnetje, dank zij jullie grootse inzet.

Onze beste groeten en tot ziens

Lies & Co


15/11/2018: Kuchin

Dag Sonja, Ik had gisterenavond via facebook wat info en fotootjes van de eerste kennismaking met Bowie doorgestuurd via facebook, omdat ik je toch alvast wilde laten weten dat alles tot hiertoe heel goed gaat. Maar nu kreeg ik net een berichtje terug dat een vrijwilligster de facebookpagina beheert en dat mijn berichten dus gisteren niet tot bij jou zijn geraakt. Wat jammer. Bij deze dus via e-mail! De weg naar huis ging veel vlotter dan de weg naar jullie toe. Bowie was tijdens het hele traject eigenlijk heel rustig. Toon zat naast hem op de achterbank. Toen we thuiskwam had ik de transportmand in de berging geopend omdat daar eten en kattenbakken staan. Luna (die buiten had gezeten) kwam heel enthousiast naar binnen gelopen, recht naar de berging, waar ze Ziggy (dacht ze) begroette met een mauw en een stevig kopje onder zijn kin. Dat ging allemaal zo snel, dat ze dàn eigenlijk pas opmerkte dat er iets niet klopte. Ze snuffelde aan Bowie, en merkte dan pas dat hij Ziggy niet was. Dat ging echt supersnel allemaal, maar was best wel een beetje grappig eigenlijk. Het ijs was alleszins meteen gebroken. Bowie heeft gisteren (en vandaag ook weer) de benedenverdieping op zijn gemakske verkend, begon in feite ook al meteen brokjes te eten en ook de kattenbak werd heel snel al in gebruik genomen. Maar wat een fletserke zeg! Ohhhhh, zo zalig! En zo luid dat die spint!!! Zo’n lieverdje! Gisterenavond lag hij al vrij snel helemaal uitgeteld te slapen in de grote kattenmand. Zo vast dat die slaapt! Maar hij moest ook weer veel nieuwe indrukken verwerken natuurlijk. Anderzijds hoort hij het natuurlijk ook niet wanneer er een deur open of dicht gaat, in tegenstelling tot de andere viervoeters in huis. Vanochtend toen ik terug thuis kwam van Toon naar school te brengen lag hij ook zo diep te slapen. Hij hoorde me niet binnenkomen of passeren (zo vreemd voor mij!). Ik dacht: laat hem maar flink slapen, het zal hem deugd doen en hij zal het ook nodig hebben, denk ik. Maar dan betrap ik mezelf erop dat ik de hele voormiddag op kousenvoeten door het huis beweeg om hem zijn rust te gunnen, terwijl hij er allicht toch ook niet wakker van zou worden als ik minder geluidsarm door het huis probeer te bewegen… Bowie is echt superlief en zo’n knuffelkatje! Het doet zo deugd als ik merk hoe fel hij ervan geniet om geknuffeld te worden.

We zijn zo blij dat heel deel van ons gezinnetje is geworden en we gaan ons uiterste best doen om hem hier een supermooi kattenleventje te bezorgen. De eerste stappen daartoe zijn gezet, en ik heb er alle vertrouwen in. Ik hou je zeker op de hoogte! Groetjes, Françoise


29/10/2018: Shanty

Dag Sonja,

Shanty is nu een jaar bij ons.  Ze is een happy poes, gaat veel op wandeling. Geniet veel van de zon, en blijft zelfs kijken aan de kant terwijl ik paardrijd.

Niet meer bang van paarden, ze loopt gewoon tussen de kippen door en vindt Lyro de kater wel interessant. De andere drie kattinnen zijn geen boezemvriendinnen, maar ze is wel opgenomen in de groep. Ze heeft een zeer sterk karakter. Vraagt constant aandacht en babbelt veel tegen ons. Ze volgt ons overal.  Samengevat : Shanty maakt het prima.

Liefs, 

Irène en Chris