Verhalen van onze adoptanten

11/02/2016: Sluiske

Hoi hier nog een update over sluiske.

Ze doet het goed hier , met de hondjes is ze nog geen dikke vriendjes maar ze laten elkaar gerust ,als één van hen te dicht komt laat ze het wel horen . Ze voelt zich hier echt de Queen des huises en vooral  in de keuken . Als ze mij hoort thuiskomen komt ze zelfs tot aan de deur om goeie dag te zeggen . Sao de slaapt ze mee bij ons in bed en als mijn pluszoontje hier is gaat ze bij hem liggen . 

Het is een echte flodder kont en eten doet ze ook zeer goed .

Groetjes tina


10/02/2016: Molly

Hoi hoi,

Molly voelt zich steeds meer thuis. Vandaag lag ze voor het eerst op het schootje...


23/01/2016: Emmi

Hallo Sonja en Peter, 

Lieve Emmi is nu een kleine week bij ons en ze heeft het naar haar zin hoor.

Al heeft ze op haar leeftijd toch nog een paar nieuwe dingen moeten leren. Zo keek ze verwonderd toen ik met een grote bak 'brokjes' kwam aanzetten. Ze zal gedacht hebben ... wauw, wat krijg ik hier veel eten! Tot ze een hapje nam en het gelijk weer uitspuwde. De kattenbak is hier duidelijk gevuld met een andere vorm van 'brokjes'!! 

Verder is het een heel tevreden poes, ze geniet van aandacht, ze hoort graag iemand tegen haar praten, dan spint ze zo hard tot ze piept. :-) Af en toe op de arm zitten, op de schoot,  en een lekker warm dik dekentje op de stoel onder de tafel. En tussendoor maakt ze nieuwsgierige wandelingetjes door het huis om te kijken wat iedereen aan het doen is. 

Gisteren heeft ze ook haar eerste wandelingetje door de tuin gemaakt. 10 minuutjes was genoeg maar wat was ze tevreden nadien.

's Avonds als iedereen in de zetel kruipt komt ze er steeds bijliggen, en liefst in John zijn arm. 

Volgens mij weet ze best dat ze met haar verwende gatteke in de boter gevallen is! ;-)

Fotootjes bijgevoegd! 

Groetjes!

Tine 


15/01/2016: Bessi

Hoi Sonja, 

hier loopt alles zeer goed. Bessi heeft ondertussen de naam Izzy gekregen en speelt al heel goed met onze andere kattin Anka. Nu vrijdag heb ik een afspraak met de dierenarts voor haar tanden te laten verzorgen. Eten doet ze in ieder geval goed. Ze krijgt droge brokken en natvoer. Ze heeft ook nergens bang van (vb. baby) en als je naar haar toe gaat begint ze te spinnen. Zoals je in bijlage kan zien is ze dol op in de zon liggen.

Mvg, 

Larissa 

13/01/2016: Luna en Snowy

Hallo dierenthuisje, 

onze beste wensen voor het nieuwe jaar aan jullie ganse groep dierenliefhebbers.

Met onze snowy en luna gaat het ondertussen fantastisch, het zijn 2 echte lieverds geworden met hun eigen willetje zoals het een echte kat betaamt. Ze groeien heel goed en amuseren zich rot,een dutje doen, een uurtje spelen en het huis afbreken, een bakje leegsmullen en dan beginnen we van voor af aan (een mens zou wensen dat men een kat was). 

Ik ben bang dat we ze een beetje verwennen maar als ze hun liefste miauwke laten horen en hun hoofdje zo scheef houden dan smelt je gewoon. Nogmaals bedankt dat we onze poesjes via jullie hebben kunnen adopteren en hopelijk kunnen jullie je fantastische werk nog jaren verder zetten en nog duizenden poesjes gelukkig maken.

Groetjes,  

Johny en Nancy