Verhalen van onze adoptanten

23/01/2016: Emmi

Hallo Sonja en Peter, 

Lieve Emmi is nu een kleine week bij ons en ze heeft het naar haar zin hoor.

Al heeft ze op haar leeftijd toch nog een paar nieuwe dingen moeten leren. Zo keek ze verwonderd toen ik met een grote bak 'brokjes' kwam aanzetten. Ze zal gedacht hebben ... wauw, wat krijg ik hier veel eten! Tot ze een hapje nam en het gelijk weer uitspuwde. De kattenbak is hier duidelijk gevuld met een andere vorm van 'brokjes'!! 

Verder is het een heel tevreden poes, ze geniet van aandacht, ze hoort graag iemand tegen haar praten, dan spint ze zo hard tot ze piept. :-) Af en toe op de arm zitten, op de schoot,  en een lekker warm dik dekentje op de stoel onder de tafel. En tussendoor maakt ze nieuwsgierige wandelingetjes door het huis om te kijken wat iedereen aan het doen is. 

Gisteren heeft ze ook haar eerste wandelingetje door de tuin gemaakt. 10 minuutjes was genoeg maar wat was ze tevreden nadien.

's Avonds als iedereen in de zetel kruipt komt ze er steeds bijliggen, en liefst in John zijn arm. 

Volgens mij weet ze best dat ze met haar verwende gatteke in de boter gevallen is! ;-)

Fotootjes bijgevoegd! 

Groetjes!

Tine 


15/01/2016: Bessi

Hoi Sonja, 

hier loopt alles zeer goed. Bessi heeft ondertussen de naam Izzy gekregen en speelt al heel goed met onze andere kattin Anka. Nu vrijdag heb ik een afspraak met de dierenarts voor haar tanden te laten verzorgen. Eten doet ze in ieder geval goed. Ze krijgt droge brokken en natvoer. Ze heeft ook nergens bang van (vb. baby) en als je naar haar toe gaat begint ze te spinnen. Zoals je in bijlage kan zien is ze dol op in de zon liggen.

Mvg, 

Larissa 

13/01/2016: Luna en Snowy

Hallo dierenthuisje, 

onze beste wensen voor het nieuwe jaar aan jullie ganse groep dierenliefhebbers.

Met onze snowy en luna gaat het ondertussen fantastisch, het zijn 2 echte lieverds geworden met hun eigen willetje zoals het een echte kat betaamt. Ze groeien heel goed en amuseren zich rot,een dutje doen, een uurtje spelen en het huis afbreken, een bakje leegsmullen en dan beginnen we van voor af aan (een mens zou wensen dat men een kat was). 

Ik ben bang dat we ze een beetje verwennen maar als ze hun liefste miauwke laten horen en hun hoofdje zo scheef houden dan smelt je gewoon. Nogmaals bedankt dat we onze poesjes via jullie hebben kunnen adopteren en hopelijk kunnen jullie je fantastische werk nog jaren verder zetten en nog duizenden poesjes gelukkig maken.

Groetjes,  

Johny en Nancy

11/01/2016: Mona en Lisa

Liefste Sonja & Peter,

Iets meer als een jaar geleden werden wij bij jullie opgevangen nadat we als kleine kittens moederloos van de straat geplukt werden. We werden als Mona en Lisa super goed verzorgd bij jullie en kregen exact een jaar geleden ons gouden mandje bij een jong koppel te Aalst, waar we erg gelukkig zijn. Eerst hebben we enkele maanden knus binnen vertoefd en hebben we veel kunnen spelen met onze baasjes en talrijke speeltjes. Op dagelijkse basis hebben we het huis op stelten gezet om 's avonds dan gezellig te knuffelen en snoezelen in de zetel bij onze baasjes. Na een kort bezoek aan de dierenarts, mochten we enkele weken later tijdens de lente onze eerste stapjes buiten zetten. Dit was een heel avontuur! Ook voor onze baasjes. Deze hadden soms wel wat schrik, maar elke avond kwamen we knusjes weer binnen na een hele dag op ontdekking te gaan in de buurt. Intussen zijn we al grote katten met elk zijn eigen persoonlijkheid en leven we onder de namen Zora (Musti) en Zina (Sniezel). We leven in een rustige buitenwijk waar weinig verkeer is en bijna iedereen kent ons intussen al, zowel soortgenoten als mensen! Met de meeste katten komen we erg goed overeen, maar er zijn er twee waarvan onze staart groot overeind komt te staan! Dan durven we al eens fel uithalen, maar we hebben ons gelukkig nog niet bezeerd. We vertoeven heel graag buiten, vooral Zora kan 's ochtends niet wachten om buiten te gaan, zelfs nu het buiten aanzienlijk kouder wordt. Als het regent moeten we wel binnen blijven als onze baasjes gaan werken zijn, maar dan slapen en spelen we veel met elkaar binnen. Wij doen jullie vele groetjes en bedanken jullie voor ons zo goed te hebben opgevangen en verzorgd, zodat we heel goed terecht kwamen. Hopelijk mogen we nog vele jaren in Aalst vertoeven, want we hebben het hier enorm naar ons zin.

Ook vele groetjes van onze baasjes,

Valerie & Tom