Verhalen van onze adoptanten

27/05/2018: Shanty heeft een prinsessenleven

Beste Sonja en  heel het team, Ten eerste, respect, respect. Voor jou en je echtgenoot en alle medewerkers. Een droom die voor jou uitgekomen is. En inderdaad, wij begrijpen de situatie van de sociale druk en media maar al te goed. Ik ben de laatste maanden aan het nadenken om FB te stoppen. Maar..... wat dan met mijn dierenrechten organisaties?   De info die we krijgen en de prikkels is te enorm. Dus, Chris en ik sturen jou een email, die je kan lezen wanneer je tijd  hebt. Belangrijke info zullen we steeds telefonisch doen. Shanty, één woord : schitterend. Ze is een geweldig familielid. De poezengroep is heel hecht geworden. Ook met onze enige kater, Lyro, gaat het super.   Hierbij een foto van Shanty en Lyro.

Shanty maakt haar dagelijkse wandelingen naar de stallen, loopt tussen de kippen , Is veel in onze nabijheid en doet haar lekkere dutjes op haar geliefkoosde plekken. Aandacht vraagt ze veel, ze is zeer aanwezig. Zalig toch !

Dikke knuffels van ons en Shanty en alle dieren hier. Irène en Chris Van der Elst - Hens


21/05/2018: Dempsey zendt ons groetjes vanuit Ardeche

Hallo Sonja

Wil je even de groeten doen vanuit de Ardeche in Frankrijk.

We zijn met zijn allen daar op vakantie en ik heb het heel leuk hier. Had nooit gedacht dat ik hier op mijn oude dag nog eens naar toe zou gaan......

Het gaat heel goed met mij en mijn vriendinnetjes.

Een hondenknuffel van mij en lieve groetjes,

Bob en Monique 😊😘


19/05/2018: Kermit en Kisco: 16 maanden na adoptie

Kennen jullie Kermit nog?

Het gaat ronduit SCHITTEREND met hem: een mega-getraumatiseerde, schichtige en bange kat is ontplooid tot een rustige lieve en aanhankelijke kat: hij komt ronduit ‘schooien’ om streeltjes. Wanneer ik in de bureauruimte werk, dan komt hij janken en loodst me mee naar zijn zacht witte dekentje in de woonkamer. Dan springt ie op zijn ‘eilandje van geluk’, legt zich… klaar voor zijn aaikes.

S ‘Avonds ligt ie bij ons in de zetel te knorren en gaan we slapen… dan ligt ie al op het voeteinde van het bed te wachten. Duurt het tanden poetsen van de baasjes ietwat te lang voor ‘meneer’ dan komt ie ons halen in de badkamer: ‘Zoiets van… allez, een beetje rush! Ik wil slapen!’

Steeds zoekt ie mensen op in het huis: zijn we beneden, Kermit ( Mielke) ook, of hij ligt bij de studenten boven op zolder…

De laatste weken begon hij te spinnen: dit is nieuw… Ook laat hij zich nu ten volle strelen op zijn buik met de vier poten in de lucht!

Zijn zwarte vriend, ook uit jullie asiel,  met witte pootjes is de grootste mollen-muizen en rattenvanger ooit. Ook is hij een echte computermaniak! Schermen interesseren hem tot en met…

En verder zijn deze twee katten beste vrienden: ze zijn vaak samen te zien…

Jullie beestjes zijn hier real gelukkig, hebben een pracht van een territorium en zijn tot heden kerngezond!

Vriendelijke groeten

Ilse


08/05/2018: Troedi

Beste Sonja,

Hier even een korte update van ons Troedi, ze heeft haar draai helemaal gevonden.

Ze is al zeer goed met ons gezin vertrouw, zelf zo erg dat als er een van ons 3 niet thuiskomt s’avonds, ze een beetje zenuwacht door het huis op zoek gaat naar de ontbrekende huisgenoot.

Zo is ze zeer aanhankelijk aan haar vertrouwde omgeving en zoekt ze geregeld onze genegenheid op zodat ze al luierend haar dutjes kan doen.

In bijlage kan je een paar sfeerbeelden vinden.

Groetjes

Troedi, Myriam, Marc en Sven


23/04/2018: Dempsey

Hallo Sonja,

Dempsey is 15 jaar!!!🎂

Het gaat zo goed met haar. Ze is helemaal gewend is altijd vrolijk en gaat heel goed met andere hondjes😊

Ze is een kadootje en we zijn heel blij met haar💓

Hel veel lieve groeten van ons allen😘