Verhalen van onze adoptanten

23/10/2018: Nieuws van Sips en Griesje

Hoi Sonja,

We hebben de indruk dat Sips en Griesje zich al helemaal thuis voelen bij ons.

Sips zit meestal hoog in de krabpaal in onze garage. Als hij honger heeft, komt hij rond ons draaien. Ook ‘s avonds als de kids in bed liggen, komt hij bij ons in de zetel en wordt hij graag geaaid. Hij schrikt wel snel en rent dan naar zijn eigen plekje op de krabpaal.

Griesje is meer in de living, maar steekt zich ook veilig weg als de kids lawaai maken. Ook zij houdt ervan om geaaid te worden. Als we in de zetel zitten, is zij er ook bij. Ze komt ook graag bij de kids in de zetel liggen en laat zich graag vertroetelen.

De poesjes ravotten graag met elkaar. ‘S avonds rennen ze regelmatig samen door het huis. Ze zitten ook vaak samen aan de vliegenraam naar buiten te kijken. Dus binnenkort gaan we ze buiten laten.

Groetjes Danitsa

07/10/2018: Dior, Chanel (alias Nessie) en Miche

Ondertussen is dit olijke drietal meer dan een maand geleden verhuisd en kregen we deze mooie foto’s toegezonden.


01/10/2018: Dempsey

Hallo Sonja

Even een berichtje van mij.
Ik ben heel gelukkig en wil dat graag even delen. Het gaat goed met mij en waarschijnlijk gaan wij eerders verhuizen dan krijg ik ook een tuin tot mijn beschikking.
Dat zou heel fijn zijn, want tja ik ben toch geen puppy meer en moet wat vaker plassen enz.
Dat vinden mijn baasjes niet erg hoor die ruimen alles zonder te mopperen op.
Maar als er een tuin is, kan ik de hele dag lekker buiten lopen en daar houd ik van!

Lieve groetjes,

Dempsey, Bob, Monique en de andere hondjes


21/09/2018: Nala & Olaf

Beste Sonja,

Nala en Olaf, Clara ook, zijn tevreden en gezond. Zij gaan allemaal binnen en buiten zonder problemen, en zij genieten van de weien achter ons huis. Clara en Nala zijn nu redelijk goede vriendinnekes, zij spelen met elkaar (althans wil Clara altijd een beetje laten weten dat ze de baas is) en zij zijn vaak samen. Clara en Olaf zijn minder goede vriendjes, maar zij kunnen in dezelfde kamer blijven zonder problemen en elke dag gaat het beter. Olaf is altijd rustig en zij vechten nooit met elkaar, het is alleen maar (denk ik) dat Clara wil dominant blijven en twijfelt dat dat mag.

Dus komt het allemaal in orde! Nog bedankt voor je hulp en goede raad.

En ik stuur mee een foto van Clara op de afdak en Olaf bij het raam...

Diervriendeljike groeten!

Helen


15/09/2018: Fanny

Hallo Sonja,

We zijn ondertussen een goede week verder, dus tijd voor een kleine update over Fanny.

We zijn ZO blij dat we voor haar gekozen hebben, ze is zo'n lieve poes met zo'n zacht karakter, echt een schatje. Ze doet het heel goed, ze heeft in de veranda een zetel gevonden en dat is nu haar favoriete plaatsje, ze ligt daar vaak op haar gemakje naar buiten te kijken.

's avonds kruipt ze altijd bij ons moemoe op de schoot, die vindt dat heel leuk, is soms alleen minder blij met de nageltjes die in haar broek worden gezet (Fanny trappelt zo'n beetje van contentement) dus nu ligt ze op een dekentje bij op de schoot. Ook met de kleinkinderen gaat het super, die mogen haar oppakken en aaien, Fanny geniet er allemaal van!

Ze heeft intussen ook haar eerste stappen buiten mogen zetten, dat loopt goed en ze komt altijd terug, enkel de bezorgdheid met de straat blijft. Het is geen drukke baan, een beetje vergelijkbaar met de straat waarin jullie wonen, maar er komen wel auto's...

Gisteren had ze een iets mindere dag: ze was de garage van de buren gaan verkennen en die hadden nietsvermoedend de deur dicht gedaan, het duurde een halve dag voor ze weer gevonden was, ocharmkes! Ze was alleszins blij ons moemoe weer te zien.

Je hoort het, ze doet het super en is al goed gewend, we zijn echt heel blij met haar. Ik stuur je via mijn gsm nog een paar fotookes door.

Nog eens bedankt voor dit schatje!

Groetjes,

Lobke