Verhalen van onze adoptanten

11/04/2018: Casper

Dag Sonja, even een paar foto's van Casper.. om te laten weten dat het goed met hem gaat. 

Groetjes, Jessica 

10/04/2018: Nieuws van Patouche en Jamoe

Hallo Sonja en Peter,

We wonen ondertussen al 3 maanden in ons nieuwe huis en genieten volop van de aandacht die we krijgen.

Ik (Patouche) speel graag de baas in huis.  Jamoe krijgt stilaan toch wat meer zelfvertrouwen en durft mij ook al eens een mep te geven. Ik verdedig mijn nieuwe  terrein vol overgave. Zelfs tegenover de grote katers uit de buurt sta ik mijn mannetje.

Jamoe is niet te vertrouwen in de keuken. Als er even niemand in de buurt is, proeft hij stiekem van het eten. Hij lust alles, zelfs chinees.

Na een vermoeiende dag rusten we ’s avonds graag uit op de schoot van onze baasjes.

In bijlage vinden jullie enkele foto’s van ons.

Knuffels,

Patouche en Jamoe


14/03/2018: Trudy en Zora laten zich horen

Hallo Iedereen,

Ondertussen zijn we al een tijdje verhuisd naar ons nieuw huis en personeel en we dachten dat het fijn was om nog eens iets van ons te laten horen.

Ik ben Trudy de lapjeskat (aka Trutsel – zo noemt de schoonzoon des huizes mij. 😉) en ik voel me hier helemaal op mijn gemak. Ook mijn gezondheid is goed onder controle. Ik breng mijn dagen door met flodderen, eten en slapen. Als ik zin heb om te spelen moet ik altijd wachten tot Gary (de schoonzoon des huizes) langskomt want mijn 3 zusjes hebben niet altijd zin om met mij te spelen. Als ik mijn speelkameraad dan hoor aankomen, sta ik alvast te springen en te miauwen aan de deur van ongeduld. Je hoort het ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.

Ik ben Zora (ik lijk een beetje op de Felix poes van de reclame). In het begin vertrouwde ik het hier allemaal niet echt. Na eerdere slechte ervaringen met mensen, wist ik niet of ik deze nieuwe mensen wel kon vertrouwen. Ze hebben heel veel geduld met mij gehad en me de nodige tijd gegeven om aan mijn nieuwe omgeving en personeel te wennen. Na een paar maanden te kamperen onder de tafel, voel ik me nu meer en meer op mijn gemak en kan je me alvast in de zetel terugvinden. 😉 Ook kan ik tegenwoordig genieten van geaaid te worden en verstop ik me niet meer als er bezoek over de vloer komt. Ook ik ben met mijn gat hier in de boter gevallen.


13/02/2018: Troedi bloeit al open!

Hallo,

Ons Troedi maakt het goed, ze heeft  al wat kunnen eten. Zondag heeft ze zich veel verstopt.

Vandaag  ging het al beter, ze komt al een beetje aandacht vragen en waagt het om op verkenning te trekken in de living en keuken.

Als we ons op de grond zetten, in de living, komt ze zelfs liefkozende  kopstootjes geven. Maar je merkt dat ze toch op haar hoede is. Wel merken we op dat de nog niet zo veel zin in eten en drinken heeft, vandaag heeft ze al wat natte voeding gegeten, de droge voeding laat ze voorlopig links liggen.

Al bij al merken we op dat ze deze 2 dagen al wat minder schuw en angstig is, zo komt ze al af en toe als we haar roepen. Zo heeft Troedi wel interesse in speeltjes.

In bijlage kunnen jullie alvast een paar foto’s vinden.

Groetjes,

Myriam, Marc, Sven en Troedi


08/02/2018: Shanty heeft geen last meer van constipatie!

Dag Sonja en team,

Gewoon een mailtje om te zeggen dat Shanty het prima maakt !

Volledig opgenomen in de groep. Gaat graag een wandelingetje maken, en babbelt veel tegen ons.

Een paar sfeerfoto’s.

Lieve groetjes, Irène en Chris en Shanty en alle dieren.