Verhalen van onze adoptanten

02/11/2017: Pluche brengt ons hartverwarmend nieuws

Goeieavond engelen van Dierenthuisje

Sinds mijn adoptie op 29/10/2016 door mijn twee personeelsleden uit Oosterzele, ben ik hier nog steeds in het paradijs! Stel jullie voor: mijn personeel heeft geen kinderen (ideaal, ik HAAT kinderen), werkt om mij en mijn 5 broers en zussen een deluxe-leven te bezorgen, terwijl wij lekker in ’t gras en de zetels/mandjes liggen, en als ze op reis gaan komt er een student dierenarts overnachten en op ons passen. En als we nog maar met onze poot wijzen naar iets op ZOOPLUS, bestellen ze het meteen. WOEHAHAHA, wij hebben dat hier goed geregeld onder ons zesjes! Maar eerlijk: de liefde is toch wederzijds hoor, wij zijn elke dag zo happy dat we met ons achten zo’n goed leven hebben.

Een dikke poot aan de bewonertjes/logeetjes van Dierenthuisje, en hierbij een paar foto’s

Pluche & zussen Dixie & Caramelle & broers Froezel & Kasper & Zaatar


24/10/2017: Zip

Dag Sonja

Tijd voor nog een update. Zip voelt zich intussen helemaal thuis hier, na 2 weken was er echt geen houden meer aan en zijn we begeleid 1 tot een paar keer per dag met hem naar buiten gegaan. Hij probeerde al de hele tijd mee buiten te glippen en dit was ook al een paar keer gelukt.

Sinds donderdag gaat hij zelfstandig buiten en terug binnen via het kattenluik. En wat geniet hij daar van! Vrijdagavond had ie al 2 cadeautjes bij (de mama was hier niet zo fan van, dode muizen in huis).

Ik merk wel dat hij hier rustiger van is geworden, weten dat ie inderdaad wél buiten mag als hij er zin in heeft. (Ik weet niet wie die eerste dagen het meest spannend vond, Zip of ik.) Maar hij komt nu overdag veel meer fletsen. Soms tot wel een kwartier - 20 minuten. Tussendoor bijt hij dan wel eens zachtjes in de vinger, maar meer om te spelen. 

's avonds zit ie ofwel buiten ofwel ligt ie bij me in de zetel. En die kast? Daar is al lang geen sprake meer van. Alleen de stofzuiger is hij niet zo fan van, gelukkig kan hij nu naar buiten 😊

Fijne groetjes

Kristien

P.S.: We blijven maar al te graag zijn personeel. Hij denkt toch al dat het hele huis van hem is 

24/10/2017: Shanti

Dag Sonja, en team,

Shanty doet het prima. Zeer aanhankelijk, lief, opmerkzaam, geïnteresseerd.

De andere poezen weten nu dat zij bij ons blijft.

Één kattin, Branca,  vindt het al prima. Haar zusje Ira, nog niet overtuigd.

Spic, de kattin met de handleiding, is nog zeer afwachtend, achterdochtig.

Lyro de kater, niet zo geïnteresseerd, hij is veel op pad tijdens de dag.  Voor hem zijn de dingen buiten veel interessanter dan de nieuwe poes !

Binnen een paar weken komt dat allemaal goed. We houden jullie op de hoogte.

Tot later. Lieve groeten van ons en Shanty.


12/09/2017: Dolfke

hallo,

Twee jaar geleden kwam dolfke, een bang katertje bij ons.

Na veel geduld en liefde is vind hij het fijn om geaaid te worden, vooral aan zijn oren.

Ik denk dat er misschien wat ruis zit  ruis zit in zijn oren. (hij is doof)

Hij heeft een manier gevonden om zich uit tet drukken.

Zachtjes in je benen bijten om een beetje aandacht te vragen als je hem niet ziet hoort er nu bij.

Of kopstootjes geven om geaaid te worden.

Hij is nu gegroeid tot een mooie kater.

groetjes,

Dolf


30/08/2017: Kobe & Kasper

Dag Sonja,

Het gaat super met de kittens 😊.

Enkel vrijdag toen we met hen thuis kwamen zijn ze een beetje bang en onwennig, maar de nieuwsgierigheid overwon al snel. Afgezien van vrijdag gaan ze flink op de kattenbak. We hebben ze er regelmatig in gezet en ze hadden het snel door. We hebben Kobe nu Sammeke genoemd en Kasper heet nu Timmy. 

Ze zijn een vreugde in ons gezinnetje. Het zijn echte schatjes! Zo lief en speels. Het was inderdaad goed om de 2 broertjes te nemen want ze blijken echt gehecht aan elkaar en ravotten wat af! Ze zijn zo nieuwsgierig en volgen al ons doen en laten. Draaien rond onze benen en kruipen nu al op onze schoot om gefloddert te worden. Ik ben blij dat ze zich zo snel goed voelen. Ze hebben ons hart helemaal veroverd 😊!

Dankjewel voor het vertrouwen en het fijne contact met jullie!

Liefs en groetjes,

Sarah Sleeckx