Verhalen van onze adoptanten

14/03/2018: Trudy en Zora laten zich horen

Hallo Iedereen,

Ondertussen zijn we al een tijdje verhuisd naar ons nieuw huis en personeel en we dachten dat het fijn was om nog eens iets van ons te laten horen.

Ik ben Trudy de lapjeskat (aka Trutsel – zo noemt de schoonzoon des huizes mij. 😉) en ik voel me hier helemaal op mijn gemak. Ook mijn gezondheid is goed onder controle. Ik breng mijn dagen door met flodderen, eten en slapen. Als ik zin heb om te spelen moet ik altijd wachten tot Gary (de schoonzoon des huizes) langskomt want mijn 3 zusjes hebben niet altijd zin om met mij te spelen. Als ik mijn speelkameraad dan hoor aankomen, sta ik alvast te springen en te miauwen aan de deur van ongeduld. Je hoort het ik ben hier met mijn gat in de boter gevallen.

Ik ben Zora (ik lijk een beetje op de Felix poes van de reclame). In het begin vertrouwde ik het hier allemaal niet echt. Na eerdere slechte ervaringen met mensen, wist ik niet of ik deze nieuwe mensen wel kon vertrouwen. Ze hebben heel veel geduld met mij gehad en me de nodige tijd gegeven om aan mijn nieuwe omgeving en personeel te wennen. Na een paar maanden te kamperen onder de tafel, voel ik me nu meer en meer op mijn gemak en kan je me alvast in de zetel terugvinden. 😉 Ook kan ik tegenwoordig genieten van geaaid te worden en verstop ik me niet meer als er bezoek over de vloer komt. Ook ik ben met mijn gat hier in de boter gevallen.


13/02/2018: Troedi bloeit al open!

Hallo,

Ons Troedi maakt het goed, ze heeft  al wat kunnen eten. Zondag heeft ze zich veel verstopt.

Vandaag  ging het al beter, ze komt al een beetje aandacht vragen en waagt het om op verkenning te trekken in de living en keuken.

Als we ons op de grond zetten, in de living, komt ze zelfs liefkozende  kopstootjes geven. Maar je merkt dat ze toch op haar hoede is. Wel merken we op dat de nog niet zo veel zin in eten en drinken heeft, vandaag heeft ze al wat natte voeding gegeten, de droge voeding laat ze voorlopig links liggen.

Al bij al merken we op dat ze deze 2 dagen al wat minder schuw en angstig is, zo komt ze al af en toe als we haar roepen. Zo heeft Troedi wel interesse in speeltjes.

In bijlage kunnen jullie alvast een paar foto’s vinden.

Groetjes,

Myriam, Marc, Sven en Troedi


08/02/2018: Shanty heeft geen last meer van constipatie!

Dag Sonja en team,

Gewoon een mailtje om te zeggen dat Shanty het prima maakt !

Volledig opgenomen in de groep. Gaat graag een wandelingetje maken, en babbelt veel tegen ons.

Een paar sfeerfoto’s.

Lieve groetjes, Irène en Chris en Shanty en alle dieren.


12/01/2018: Tsiko geniet en zijn adoptant evenzeer

Hey Sonja & Peter,

Terwijl ik typ ligt Tsiko zaaaalig te spinnen naast mij op de dons.

Hij is zo een lieverd.

Alles is tot hiertoe prima verlopen, de autorit, de kennismaking hier in zijn nieuwe thuis.

'S avonds lag hij al mee languit op het bed te knorren.

Hij eet super en gaat heel proper in zijn bak.

Hij schrikt nog wat van vreemde geluiden maar is zelf zo curieus dat hij al vlug terug komt piepen.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken dat ik deze lieverd mag verzorgen & vertroetelen.

We houden jullie op de hoogte.

Dikke knuffel Tsiko & Inge

07/01/2018: Sluiske

Hoi hoi ,

Eerst en vooral de de beste wensen en veel geluk voor het team gewenst.

Hierbij nog eens een update van Sluiske , ze is nu 2 jaar hier en doet het nogaltijd super goed , ze is wel een paar kilotjes bij gekomen in 2017 , ze is nogal een snoeperke  . Ze geniet hier met volle teugen van de tuin en 's avonds slaapt ze naast mijn hoofd in bed ze is zo’n beetje mijn bodygard.

Vriendelijke groetjes,

Tina