Verhalen van onze adoptanten

17/04/2017: Angel

Hey Sonja,

Met Angel gaat het heel goed!! Na een lang miauw concert in de wagen heeft ze een ontdekkingsreis gemaakt door ons appartement, een goede verstopplaats gevonden en zich daar een uurtje gehouden! Toen ik haar eten in een potje deed was ze er al zeer snel. Sindsdien heeft ze haar plek op de zetel genomen en heeft gezellig naast mijn man geslapen! Af en toe probeert ze ons dochter haar eten af te pakken, en wil ze zich in mijn yasmijn plant nestelen, maar dan hoort ze snel dat ze dat niet hoort te doen! Het is een spinnend motortje... We zijn blij met Angel en hopelijk Angel ook met ons!! Hierbij alvast een fotootje.

Groetjes Julie, Nour & Mo


01/04/2017: Fleure voelt zich helemaal thuis

Hoi allemaal,

Fleure voelt zich aan goed thuis. Wat is ze een lieve dame. Ontzettend sociaal en ligt het liefst de hele dag in je armen te slapen. Ze komt heel goed over weg met de meisjes. Laat zich pakken, aaien, soms iets te wild met haar omgaan (door de kleinste). Ze vindt alles prima. Ze is ook met momenten erg speels. Regelmatig komt ze zelf haar speeltjes brengen, legt ze op schoot en kijkt naar je zoals een hond dat doet zo van: allé, speel nu met mij! Met de hond komt het soms nog eens tot een confrontatie maar dat is niets meer dan stoerdenerij... Ik heb er alle vertrouwen in dat het binnenkort wel helemaal goed komt.

Groetjes Marjolein en familie


23/03/2017: Kermit en Kriko bloeien open

Beste

Wederom een klein verslagje:

Het gaat meer dan prima met onze katten.

Zwarte Louwiek is een real nieuwsgierig aagje. Speelt met tenen onder het dekbed en met zijn speelgoed.

De kamer op zolder (bij Jelle) is zijn favoriete plek. Daar ligt hij als een echte koning te genieten van alle rust wijl zoonlief studeren moet.

Maar ook de papieren cursus op tafel is een echt rustplekje: daar kan meneer intussen lekker genieten van het zicht door de velux. Intussen kamt Jelle zijn haren en Miel kijkt toe. ( Want later wordt het ook zijn beurt! )

Eén maal had Louwiek buikloop: Oeps… het dekbed van Jelle onder de spetters. (Het euvel was gelukkig vlug opgelost en we waren niet boos hoor.)

Nu weten ze met hun tweetjes  de kattenbak goed zijn en het wc-momentje verloopt in alle sereniteit!

Louwiek  is – met begeleiding al 1 maal buiten geweest -. DAT vond hij de max!

Hij is de dominante kat en de durver en de voortrekker voor Mielke ( Kermit).

Miel durft indead minder, maar eindelijk vertoont hij zich sinds deze week. Hij aapt Louwiek steeds na en wil overal gaan waar zijn makker is.

Sinds deze week eet hij beneden en durft al vrij dichtbij komen maar schrikt wel nog vlug.

Persoonlijk dacht ik dat het socialiseringsproces traag zou verlopen na jullie relaas, maar het valt best mee en zelfs beter dan verwacht.

We praten veel met hem en laten hem zijn gangetje gaan zonder te pushen… Aan zijn toegeknepen ogen merk ik trouwens op dat hij zich goed voelt. Hij komt ook al meer in de beurt zitten van ons.

EN hij is dol op kaas! Zo probeer ik hem langzaam te lokken op een rustig tempo.

Hij geniet van de aanwezigheid van Louwiek. Fleemt zich tegen hem aan en doet dikwijls de neuze-neuzegroet.

PS: Louwiek en Kermit zijn dol op tv-kijken!

Groetjes vanuit Melle!

Ilse


21/03/2017: Inaya geniet van alle aandacht

 Hallo, 

Inaya heeft haar draai al goed gevonden. Ze geniet van alle aaitjes en komt graag op de schoot zitten.

 Als we niet thuis zijn slaapt ze in haar mandje. En als we dan thuiskomen is ze heel enthousiast. Dan komt ze onmiddellijk goeiedag zeggen en wil ze graag gestreeld worden.'s Morgens en 's avonds krijgt ze nat vleesje en overdag eet ze droge brokjes. Ze eet niet veel, maar wel regelmatig. De kattenbak weet ze al goed staan en de krabpaal ook! Dat vinden wij dan weer super! 

Ze heeft wel wat last van een hoest en ze is wat hees, maar dat lijkt alwat beter te gaan. Moest dit nog erger worden gaan we zeker eens langsbij de dierenarts.

Groetjes Kimberley en Kristof

En lieve kopjes en pootjes van Inaya!


21/03/2017: Nieuws van Dolfke

Hallo beste,

Malo (dolfke) begint zich nu helemaal thuis te voelen, hij speelt met alles wat niet vast hangt.Volgens mij is hij zijn jeugd aan het over doen.In de tuin is hij altijd bereidt om mee te helpen(zie foto)

Vriendelijke groeten Dolf Coertjens