BanditTerug naar het overzicht

Bandit is een Shih Tzu, geboren op 24/08/2004. Door opname van zijn vrouwtje in een tehuis kwam Bandit terecht bij zijn nieuwe adoptant, een oudere dame die dolgelukkig was met het gezelschap van het hondje. Helaas heeft het hondje zijn hoogbejaarde vrouwtje al twee keer in haar hand gebeten als ze hem eten geeft. Bij navraag is gebleken dat de dame Bandit niet meer voedert zoals hij gewend was wat zijn gedrag verklaart. Voordien heeft hij dit gedrag nooit eerder vertoond.

Helaas kan Bandit er niet blijven gezien het risico te groot is voor de oudere dame. Tot grote spijt en met heel veel verdriet moet de familie op zoek gaan naar een andere thuis voor het seniorhondje en er is haast bij gemoeid. 

Bandit is nog heel vinnig voor zijn leeftijd, gaat graag wandelen en verkeert in goede gezondheid. Hij is in orde met vaccinaties, chip en werd chemisch gecastreerd. 

Qua voeding kreeg hij Eukanuba dermatosis en dit al sinds jaren, maar de nieuwe eigenares verwende hem graag met ander lekkers. Op zich was dat geen probleem voor zijn gezondheid maar mogelijk ligt daar wel een oorzaak voor zijn bijtgedrag.  

Op straat blaft hij naar soortgenoten maar hij wandelde geregeld met een jonge Jack Russel en daar verliep het contact heel goed mee. Volgens de familie van de dame kan hij opschieten met teefjes maar heeft hij het moeilijker met reus.

Wie Bandit graag ontmoet, kan met ons contact opnemen via mail: info@hetdierenthuisje.be. 

Deel dit bericht aub want dit seniorhondje verdient zo snel mogelijk een nieuwe thuis!