BanditTerug naar het overzicht

We kregen het schitterende nieuws van de dame die kennis ging maken met Bandit : het klikte en Bandit heeft zich verzekerd van een liefdevolle plek voor zijn oude dag!

====================================== 

Vrijdag 10 augustus zal Bandit kennis maken met zijn mogelijke nieuwe verzorgster. We duimen dat het klikt tussen hen en dat hij een plekje gevonden heeft om zalig zijn oude dage door te brengen.

======================================

Bandit is een Shih Tzu, geboren op 247/08/2004. Door opname van zijn vrouwtje in een tehuis staat Bandit er plots alleen voor. Hij is erg treurig en zoekt dus zo snel mogelijk terug een liefdevolle thuis. Voordien zat hij immers constant bij zijn vrouwtje.

Bandit is nog heel vinnig voor zijn leeftijd, gaat graag wandelen en verkeert in goede gezondheid. Hij is in orde met vaccinaties, chip maar werd niet gecastreerd. Bandit is echter heel proper en ook rustig in huis!

Qua voeding krijgt hij Eukanuba dermatosis en dit al sinds jaren. Hij verliest geen haar en ging om de 2 maand naar de hondenkapster: zijn vrouwtje zorgde dus erg goed voor hem.

Op straat blaft hij naar soortgenoten maar hij wandelde geregeld met een jonge Jack Russel en daar verliep het contact heel goed mee.

Contact met andere honden of met poezen moet even gestaafd worden. Omgang met kinderen is onbekend.

Wie Bandit graag ontmoet, kan met ons contact opnemen via mail: info@hetdierenthuisje.be.