CheetahTerug naar het overzicht

De collega-opvang vertelt over zijn adoptie: Cheetah is nu een West-Vlaming geworden die woont op een appartement in Diksmuide. Over-enthousiast was die dame al om 7 uur gearriveerd terwijl we om 10.30 uur hadden afgesproken. Ondertussen kreeg ik al een telefoontje dat hij het appartement aan het verkennen was. Hij zal verwend worden, daar ben ik zeker van. 

=====================================

Cheetah is een Ebony - Oosterse korthaar, geboren in november 2003. Hij leefde op een appartement bij 2 bejaarde mensen die op heel korte tijd allebei overleden zijn.  Cheetah is een gecastreerde kater en is medisch volledig in orde én gechipt.

Het boekje was kwijt maar een DA drukte heel de medische geschiedenis af.

Hij is superlief naar mensen toe maar kende geen andere poezen. Hij laat zich overal strelen -zelfs op zijn buikje- en geniet van menselijke aandacht.  Hij verblijft tijdelijk in een collega-dierenopvang die echter aan de alarmbel trokken gezien de lieve kater amper iets wil eten. Hij mist menselijk gezelschap en moet dus zo snel mogelijk terug een thuis vinden.

Wie denkt Cheetah te kunnen verwennen, belt of mailt best zo snel mogelijk. We bezorgen je dan graag het nummer van de tijdelijke opvang.