LadyTerug naar het overzicht

Lady mocht na bijna twee jaar bij Het dierenthuisje te leven dan toch naar haar eigen thuis vertrekken. We twijfelden lang of dit wel een goede beslissing was maar nu zijn we blij dat we de geschikte persoon gevonden hebben. De eerste berichten zijn schitterend! Volgend bericht kregen we vanavond door na amper 24 uur op de nieuwe plek. Een eerste bericht was nog voorzichtig positief maar dit is al eerder euforisch nieuws!

Hela Sonja.

Sorry ik nog eens.

Ging net even naar lady kijken op de stoelen. Ze dat op de middelste ... En kroop meteen naar mij toe om zich te laten aaien. ( toch wel goed dacht ik, want dan wil het toch wel zeggen dat ze me herkent denk ik.) 

Na een tijdje is ze van de stoel af gekomen om extra aaitjes te komen vragen op de grond. 

Ze is haar kommetje gaan leeg eten. Eindelijk. En dan is ze ook eindelijk eens gaan kijken naar het bakje met brokjes en water. 

Ze is ook eens een van de mandjes gaan uitproberen. Om dan aan te tonen dat ze de kattenbak toch al weet staan. :-). 

Ondertussen  zit ze heel ongeduldig terug naast mij in de zetel. Waarom krijgt die gsm veel meer aandacht dat zij he. 

Maar dat is al wel positiever dan vorig bericht natuurlijk.

Oei..de kat wint van de gsm. Ze kruipt hier gewoon op mijn schoot. ;-).

Groetjes ilse

====================================

Lady is een gesteriliseerde kattin, geboren 06/04/2005. Ze leefde in een groep van elf poezen maar helaas kwamen ze er allen tesamen plots alleen voor te staan bij het onverwachte overlijden van hun vrouwtje.

Lady is een rustige poes die aandacht zeer zeker op prijs stelt. Ze is sociaal met soortgenoten en mensen, maar vraagt wat tijd om los te komen. Haar tandjes werden onlangs nog verzorgd en vormen verder geen probleem meer.

Deze lieve dame dult vast en zeker soortgenoten maar kan ook als enige poes leven mits ze veel aandacht krijgt van mensen. Ze is een menslievende poes die echt bedelt om aandacht. Enkel geschikt voor rustige mensen die veel tijd voor haar kunnen maken.