Milo & SachaTerug naar het overzicht

Milo en Sacha vonden samen een nieuwe thuis. Gelukkig hebben ze de stress van een opvang niet hoeven door te maken en zijn ze rechtstreeks naar de adoptant verhuisd.

=================================

Milo en Sacha kunnen afzonderlijk geplaatst worden.

De eigenaar vertelt : Onze witte kat noemt Milo (8 jaar) en is een exotic cat zonder stamboom. Hij is gecastreerd. Elk jaar kreeg hij zijn vaccinaties bij de dierenarts. Milo eet enkel harde brokjes want van ander voedsel krijgt hij last van de darmen. Milo is zeer aanhankelijk en zit graag op de schoot. Hij is helemaal niet bang, ook niet van kindjes. Voor andere katers is hij niet zo lief. Die blijven dan ook ver weg uit onze tuin. Hij is wel opgegroeid samen met sacha en daar is hij heel lief voor. Milo heeft goeie manieren. Hij springt niet op de tafel, keukenaanrecht enz... Hij zoekt een baasje waar hij veel aandacht krijgt.

Sacha (5 jaar) is een donker gevlamde kat. Iedereen vind haar prachtig van kleur. Ze is gesteriliseerd en best wel goed rond. Elk jaar is zij ook gevacineerd bij de dierenarts. Sacha is heel lief en aanhankelijk maar verschiet heel snel. Ze komt dus best in een rustige thuis terecht zonder kindjes en veel lawaai. Sacha komt ook overeen met elke andere poes. Ze komt heel graag op de schoot zitten en wordt graag geaaid. Sacha is niet meer van de jongste maar ze is nog steeds kerngezond. Er zijn nooit problemen geweest. Sacha luistert perfect naar haar naam. Ze heeft hele goeie manieren en springt nooit op tafel of op het keukenaanrecht en vensterbank... Het is een echte knuffelkat en zoekt een rustig en warm nestje. Als de katten samen een nieuwe thuis vinden dan geef ik er graag al mijn spulletjes bij.