RostanTerug naar het overzicht

Rostan heeft tijdig een thuis gevonden dankzij vermelding op de website; weer een sukkelaar die bespaard werd van de stress van een tussentijdse oplossing in een asiel.

===================================

Rostan is dringend op zoek naar een nieuwe thuis als vijftienjarig oudje. Zijn baasje is overleden en noch familie, buren of vrienden hebben de mogelijkheid of zijn bereid voor hem te zorgen. We hopen dat Rostan vanuit zijn ouderlijke thuis een nieuw adres krijgt zodat hij niet de stress van tijdelijke opvang moet doorstaan. Voor het einde van de maand november moet een oplossing gevonden worden.

De dochter vertelt: Rostan is een vriendelijke kat die aandacht zoekt toch heeft hij voordien niet binnenshuis geleefd. Elke ochtend komt hij getrouw groeten, eet binnen bij de achterdeur zijn ontbijt en blijft nog enige tijd rustig op de mat zitten. Hij slaapt het hele jaar door buiten waar hij een poezemand heeft onder een afdak. Geregeld gedurende de dag komt hij even langs, en zit je buiten in de zon dan kom hij meteen meegenieten. Veel zorgen heeft de kat dus niet nodig alleen een beetje aandacht en een warme thuis. Ons moeder die 93 mocht worden was heel gehecht aan de poes en het gaf haar altijd veel plezier wanneer de poes rond haar stoel draaide. Rostan eet gewoonlijk droog poezeneten en drinkt water. Hij is gecastreerd en gezond.