SpokTerug naar het overzicht

Spok heeft een liefdevolle thuis gevonden! De eerste dag is alvast vlot verlopen: hij heeft al vertrouwen in zijn nieuwe mensen.

============================

Update 10/08/2012: Spok doet het schitterend ondertussen. Hij schrikt nog wel eens van bruuske bewegingen maar anderzijds komt hij op schoot flodderen. Een schat van een poes die hopelijk héél snel een eigen thuis mag vinden!

================================

Spok is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2010. Deze sukkelaar miste een oog bij opvang. De wonde etterde nog op dat ogenblik; We dachten dat hij het oog verloren was bij een gevecht met een soortgenoot. We gingen te rade bij de oogspecialiste die hem opereerde wat betekent dat het ooglid werd toegenaaid want van oog was er totaal geen sprake meer. Volgens de dierenarts is het echter kwaad opzet gezien het niet om een tumor ging en ook een gevecht uitgesloten was omdat er verder geen beschadigingen aan het ooglid zelf waren. Spok is een lieve en rustige poes die echter momenteel erg bang is. Toch zal hij niet slaan of bijten: een gouden karakter met andere woorden. We hopen dat deze jongen snel een thuis mag vinden waar zijn vertrouwen niet geschonden zal worden...