VlekkieTerug naar het overzicht

Vlekkie heeft de ideale thuis gevonden!

================================

de vinder/verzorger vertelt:

Op 9 juli hebben we Vlekkie gevonden aan de Merksemsesteenweg te Deurne, vermoedelijk een vakantieslachtoffer. Het is een lapjeskat, een katinnetje van omstreeks 1 jaar oud. We hebben ervoor gezorgd dat ze inge├źnt, gesteriliseerd en gechipt werd. We hadden haar graag een definitieve thuis gegeven, helaas klikt het echt niet met twee van onze vijf poezen en kijken we uit naar een andere liefdevolle thuis voor haar. Als enige viervoeter zal ze het best tot haar recht komen. Ze is niet geschikt voor kleine kinderen. Een tuin is absoluut noodzakelijk. Het is een vrolijke, levendige, speelse poes geworden die graag buiten rondraast. Ze krijgt graag een knuffel, maar als het haar uitkomt. Als ze ligt te rusten luisteren we eerst of ze spint, doet ze dat dan zit je goed, ze kan er echt van genieten. Ze neemt je hand om te trappen of te knabbelen, maar het blijft speels. Heel soms komt ze eens op schoot of kruipt in je armen als je neerligt. Dan is het echt een kleine poes die warmte zoekt. Ze vind het heerlijk als ze eens op bed mag slapen. 

Vlekkie heeft karakter: Is het niet naar haar zin kan je een mep krijgen al is het gauw vergeten. Toen ze pas bij ons was stelde ze zich aanvankelijk heel defensief op : grommen, blazen, meppen maar na een weekje ging dit stilaan voorbij. Ze kwam dan ook pas van de straat en had niet veel vertrouwen. We verwachten dan ook dat ze bij nieuw personeel de eerste dagen even terug zal aftasten omdat alles weer onbekend is, maar eens ze zal merken dat ze enige spinner in huis is, zal ze naar alle waarschijnlijkheid helemaal open bloeien en zal haar karakter ook veel evenwichtiger worden. 

Deze lieverd moet terecht komen bij mensen die geduld hebben en veel liefde om te geven. Wie graag kennis met haar maakt, kan de huidige tijdelijke verzorger bellen op nr. 0488 016 063