ZorbaTerug naar het overzicht

Update 17/08/2012: Vandaag was een schitterende dag voor Zorba en voor ons! We bereikten vanmorgen de nieuwe thuis van Zorba na een autorit van een kleine twee uurtjes. Weliswaar een eindje -vooral aan Zorba's gemauw te horen- maar dit meer dan waard! We werden heel hartelijk ontvangen door Gerda bij wie Zorba zich dadelijk thuis voelde. Ze kwam zelfzeker uit haar transportmand en begon haar verkenningstocht met de staart in de lucht. Na enkele minuutjes wandelde ze rustig de trap op en legde zich daar languit. Het was erg duidelijk dat Zorba besefte dat dit haar ideale thuis is. Ik werd vergezeld door de zus van de ex-eigenares die zich wel erg bekommerde om het lot van Zorba en die haar erg graag zelf verder verzorgd had maar haar spijtig ook niet kon helpen aan de thuis die ze nodig had vanwege haar andere poezen. Samen reden we erg voldaan huiswaarts; dit is zonder twijfel een erg mooie dag die we nog lang zullen herinneren. Nu maar hopen dat Zorba nog lang zal mogen genieten van deze liefdevolle thuis. Hartelijk dank aan Gerda, haar nieuwe vrouwtje die haar onvoorwaardelijk een mooie oude dag zal bieden.

====================================

Update 13/08/2012: Dit is schitterend nieuws! Zorba zal deze week nog verhuizen naar haar nieuwe thuis waar ze overladen zal worden met liefde en waar ze vooral stilte en rust zal vinden. Helemaal wat ze nodig heeft! Dank aan alle mensen die dit dringende bericht hebben verspreid zodat Zorba snel aan een knusse thuis geraakte. Vergeet aub niet dat er bij ons nog heel wat oudjes hopen op een eigen knusse thuis...

=======================================

Dit is een dringende oproep : Zorba is een seniorpoes van 19 jaar. Ze werd afgestaan wegens verhuis... Het arme dier is erg in stress in die vreemde omgeving met zovele soortgenoten én honden om zich heen. We kunnen haar niet troosten en hoewel we haar niet nog een verhuis wilden aandoen rest ons nu geen andere mogelijkheid. Zorba kwijnt hier weg en heeft dringend een thuis voor zichzelf nodig. Ze was gewend om ook buiten te gaan maar dat is zeker geen noodzaak. Momenteel laat ze de moed zakken en zien we haar verouderen maar toch verkeert ze nog in goede gezondheid. Hopelijk wil iemand Zorba nog een knusse oude dag gunnen... Wij zijn bereid om de financiële zijde van Zorba's zorgen op ons te nemen als ze maar tot rust kan komen. foto kan je zien onder rubriek "vaste inwoners- Zorba"