Flow & IsisTerug naar het overzicht

Deel dit bericht aub zoveel mogelijk. We beseffen dat dit geen makkelijke opdracht is, maar we willen alles op alles zetten om deze twee lieverds te helpen zodat ze verder kunnen genieten.

Flow & Isis hebben het grote ongeluk dat hun vrouwtje niet langer voor hen kon zorgen wegens opname in een bejaardentehuis. De twee devote poezen verblijven ondertussen al enige tijd in een leeg huis en nu de toekomst voor hen als achtergeblevenen daar uitzichtloos is, zoeken ze dringend een nieuwe plek die ze hun "thuis" mogen noemen.

Gezien hun karakters, leeftijd en hun verleden zullen ze zich doodongelukkig voelen in de opvang dus moeten we er alles aan doen om voor hen een betere oplossing te zoeken en dat zou rechtstreekse herplaatsing zijn. Zo hoeven Flow en Isis niet de stress om zich hier aan te passen te doorstaan  die hen mogelijk fataal zal worden.

Dit is wat we van deze senioortjes kunnen vertellen:

Flow is 14 jaar en is een gecastreerde kater. Hij is zeer menslievend en komt dolgraag knuffelen. Hij verkeert in goede gezondheid. 

Isis is ongeveer 8 jaar en is een gesteriliseerde kattin, eveneens in goede gezondheid. Zij heeft Flow nodig om haar zelfvertrouwen kracht bij te zetten. Isis is namelijk schuchter en zocht enkel contact met haar vaste verzorgster die ze nu helaas moet missen. Voor haar is het gemis dus extra groot wat ze dankzij Flow een beetje kan verwerken. We vrezen dat hen uiteen halen Isis volledig onderuit zou kunnen halen. Het ideale is dus dat dit duo samen kan blijven. De verhuis zal sowieso voor haar stresserend zijn en dan zal haar grote broer een troost zijn.

Beide poezen konden buiten maar Isis is nooit ver op verkenning gegaan. Flow is zelfzekerder en heeft meer nood aan wandeling door de tuin. De ideale thuis is een gezin waar rust heerst; een warme omgeving waar ze rustig kunnen wennen en waar, vooral Isis, tijd krijgt om zich te ontplooien.

Hoeveel tijd is er nog? De woning moet geruimd worden tegen eind april, maar voor deze dieren die het al zo lang moeten stellen zonder aandacht, dringt de tijd. Wie erover denkt om de grote wens van deze lieverds te vervullen, neemt aub met ons contact op via mail: info@hetdierenthuisje.be

Momenteel zijn de poezen niet gechipt maar als ze mogen verhuizen, wordt hiervoor gezorgd.