LunaTerug naar het overzicht

Luna kwam bij haar huidige verzorgster terecht nadat ze al lange tijd verbannen was naar de tuin omdat haar eigenares bang was van haar. De sukkel was sinds de leeftijd van 6 maanden in een huis gezet waar haast nooit iemand thuis was.

Als haar vrouwtje dan thuis kwam, wilde ze spelen maar dat werd door de vrouw gezien als bedreigend waardoor de poes zelf ook angstig werd van de reacties volgden. Ze verhuisde naar een klein binnentuintje omringd door muren en dat tot haar veertien jaar.

Behalve eten en drinken, kreeg ze niets. Een kennis kende de situatie en had medelijden. Zij ging op zoek naar een oplossing voor het diertje en zo kwam ze bij haar huidige verzorgster terecht.

Al heel snel lag ze op haar bed en werden ze de grootste vrienden: ze geeft zelfs likjes. Helaas duldt ze de andere poezen, die al veel langer bij de dame wonen, niet. Het is zelfs zo erg dat de andere poezen niet meer durven binnen te komen en dat kan natuurlijk niet met deze temperaturen.

Luna is gesteriliseerd en gechipt. Ze verkeert in prima gezondheid.

Luna verdient een warme en liefdevolle thuis op haar oude dag. Hopelijk gaat haar Kerstwens in vervulling: een warme thuis voor de rest van haar dagen.