Felix en-of MissieTerug naar het overzicht

Weer niet de simpelste opgave!

Felix en Missie, twee énorme schatten, werden afgestaan wegens echtscheiding. Meer nog de dieren hebben gedurende 1,5 maand alleen gezeten vanwege een langdurige ziekenhuisopname van de man die de poezen heel graag had gehouden maar wat aldus door omstandigheden helaas niet meer lukt. Dit om duidelijk te maken dat de eigenaars best wel getracht hebben om voor de dieren te blijven zorgen maar er buiten hun wil om niet in gelukt zijn.

Missie, het zwarte kattinnetje, dat geboren is omstreeks 06/2012 heeft haar achterhand kaal gelikt door de stress van het langdurig alleen zijn. Zij geniet dus énorm van alle aandacht die ze hier krijgt maar ze verdient zoveel meer! Ze is een zelfzekere poes die direct op iedereen toeloopt en de aandacht die ze kan krijgen met vier pootjes aanpakt.

Felix, de wit-zwarte kater, geboren 06/2014 is evenzeer een enorme lieverd die ook direct open bloeit als hij aandacht krijgt maar het verschil is dat hij niet zo zelfzeker is dat hij er direct om komt vragen. Ga je naar hem toe dan bloeit hij open en geeft hij alles wat in de buurt staat kopjes. Hij heeft net als Missie een enorm zacht karakter maar dus wat terughoudender in het begin. Zijn grootste probleem is dat de toestand van zijn oogjes hem kansen op adoptie gaan ontnemen of beperken. Hij heeft namelijk één oog waarover sinds de geboorte een vlies zit en dat blind is. Dit is bevestigd door de oogarts. Het andere oog zit half dicht maar daar ziet hij nog wel door, zij het dan niet voor 100%. Hoe dat naar de toekomst toe zal evolueren is onbekend. Wel weten we dat ook Felix echt nood heeft aan een liefdevolle, knusse thuis waar hij wat zelfzekerder kan worden.

Volgens de oorspronkelijke eigenaars die hen toch jaren verzorgd hebben, kunnen ze apart geplaatst worden en dat lijkt ons ook zo te zijn. Het belangrijkste voor beiden is dat ze menselijke aandacht krijgen. Honden zijn ze gewend geweest en ook soortgenoten vormen geen probleem. Missie staat wat meer op haar strepen dan Felix. Voor Felix is alles goed!

Wie graag kennis maakt met Felix en/of Missie is zeer welkom om ons te contacteren: info@hetdierenthuisje.be! 

We hopen dat ze heel snel allebei een geschikte thuis mogen vinden; samen of apart!

Help hen aub door dit bericht te delen!