JessieTerug naar het overzicht

12/11/2018: Jessie heeft ondertussen al twee acupunctuursessies achter de rug. Woensdag moet ze terug en dit keer tegen 9u30. Wie kan Jessie rijden aub? Het is heel belangrijk dat de sessies mekaar kort opvolgen want alleen dan maakt ze kans dat ze terug zal kunnen lopen en plassen.

Kan jij haar van Geel naar Kontich rijden en weer terug? Mail dan aub zo snel mogelijk naar info@hetdierenthuisje.be . De behandeling duurt ongeveer een 30tal minuten en je kan erbij blijven.

==========================================

7/11/2018 - 15u45 : Jessie is zonet toegekomen. Het poesje komt recht van de acupuncturist waar ze een eerste behandeling kreeg voor haar verlamming ten gevolge van een aanrijding.

Op 30/10 kregen we de vraag van mensen die Jessie al een tijd als zwerfpoesje eten gaven of we konden helpen. Het diertje was aangereden en sleepte met de achterhand. De verzorgers hadden Jessie direct naar hun dierenarts gebracht waar ze de eerste zorgen kreeg en al een weekje verbleef. Helaas was de achterhand verlamd inclusief blaas en staart. Eten en drinken deed ze wel goed en ze liet zich gewillig verzorgen. We verzochten de mensen om het poesje zo snel mogelijk bij dierenarts Van Gompel in Kontich te brengen voor behandeling via acupunctuur. Vanaf het ogenblik dat ze daar zou binnen gebracht worden, nemen wij de verdere zorgen over.

En zo gebeurde vandaag. Volgens de dierenarts heeft ze redelijk veel kans dat het goed komt gezien ze kracht heeft in de achterhand. Wat de blaas zal doen, is even afwachten maar gezien wat we meegemaakt hebben met Bloske hebben we daar heel veel vertrouwen in. De staart is verloren maar dat is het minst van onze en ook haar zorgen. De amputatie van de staart is een kleine ingreep die samen kan gebeuren met haar sterilisatie want dat staat ook nog te gebeuren. 

Nu is het natuurlijk weer van groot belang dat Jessie geregeld voor acupunctuursessies naar Kontich geraakt. De eerstvolgende is alvast gepland op nu zaterdag (10/11) om 9u45. Wie dit lieve poesje wil helpen door haar te rijden, zal met open pootjes opgewacht worden door haar. Mail ons aub zo snel mogelijk naar: info@hetdierenthuisje.be