LoesTerug naar het overzicht

Loes heeft eindelijk haar verdiende liefdevolle thuis gekregen na heel wat geduld. Ze heeft er maar liefst vijf maanden op moeten wachten maar nu kan haar nieuwe leventje eindelijk van start gaan.

==================================

Loes (geboren 06/2012) is een mamapoes die toekwam met maar liefst acht kittens. Momenteel heeft ze er nog zes bij haar waarvan nog vier dochtertjes ter adoptie zijn: Prisca, Pansi, Petra en Paddy. Loes is een hele toegewijde mama die zelfs weken na haar sterilisatie nog steeds haar kroost verzorgt.

Vooral haar vier "echte" kindjes, nl deze vier schildpadpoesjes die nu nog op een thuis wachten, legt ze enorm in de watten. Ze voedde 4 extra kittens op die moederloos waren zonder mopperen!

Loes werd met haar kittens afgestaan; de eigenaar had er genoeg van en zwierde mama buiten.  De sukkel was niet al te zacht behandeld geweest en dat merkten we in het begin als ze toekwam. Ze was voorzichtig met vreemde mensen. Dat is ondertussen helemaal veranderd. Ze is erg lief en komt aandacht vragen zodra ze ons ziet.

Loes verdient zo snel mogelijk een warme thuis waar ze tot rust kan komen na al die wilde avonturen.