MarrietjeTerug naar het overzicht

Dit super lieve omaatje dat door de dierenarts "Marrietje" werd gedoopt kwam als vondeling toe. Een man die tijdelijk twee poezen ging verzorgen in het huis van zijn broer trof haar daar op de zetel aan. Ze had zich er genesteld. Bang voor wat de poes kon meedragen qua parasieten of ziekten contacteerde hij Het dierenthuisje. Toen we de beschrijving van de man hoorden, vonden we het verstandig om haar eerst naar de dierenarts te laten gaan en daar kwam ze een uurtje later toe.

Haar toestand: Gedehydrateerd, een oogje kwijt, erg mager, geen tanden, vacht vol klitten. Na een opname bij de dierenarts van 24 uur aan de bakster haalden we haar op en zoals te verwachten was, viel ze quasi direct in 't slaap. Ze wist al snel de beste plekjes te vinden: de zetel en het bed werden uitgekozen als haar meest geliefde rustplaatsen. Als ze nog enkele dagen was blijven zwerven had ze het niet meer gehaald. Een slimme dame dus die nog net op tijd hulp ging zoeken.

Weer eens konden we ondervinden hoe sociaal onze groep spinners wel is. Zowel dit oudje als Zizoe die een dag eerder de groep vervoegde werden niet eens bekeken. Een seniorpoes opnemen in een bestaande groep hoeft echt geen stress te veroorzaken. Wie erover denkt om een oudje nog een warme thuis te bieden, neem aub contact met ons op. Er zijn er zoveel die je nog gelukkig kan maken zonder dat je de andere poezen er onrecht door aandoet. Dankbaarheid verzekerd!