NadjeTerug naar het overzicht

update 01/05/2016:

Na het erg plotse afscheid van Junior blijft ze zonder zoonlief achter. Gelukkig waren hun wegen ondertussen gescheiden en behalve enkele zeldzame ogenblikken waarop ze nog eens samen lagen, hadden ze ondertussen elk nieuwe vriendjes en gewoonten.

Nadje is gelukkig nog erg gezond en levendig en mag hopelijk nog lang genieten.

===========================

Nadje en Junior zijn respectievelijk mama en zoon. Ze werden gevonden op een hooistal nabij een revalidatiecentrum.  Nadje is geboren ca 09/2012 en Junior is geboren ca 06/2013; jonge dieren dus.  Als ze slapen dan liggen ze meestal samen; een onafscheidelijk duo!

Junior is door groter te worden ook socialer geworden naar ons toe. Nu en dan kunnen zelfs vreemde mensen hem aaien maar hij blijft dan steeds voorzichtig en op zijn hoede. Nadje echter blijft schuw. De enige moment dat zij zich laat aaien, is wanneer ze koekjes krijgen. Vreemde is dat ze dan ook echt geniet maar het mag niet te lang duren want dan wordt ze weer angstig en zet ze het op een lopen.

Dit onafsheidelijke stel aanziet Het dierenthuisje als de ideale thuis met veel ruimte én speelkameraden dus een huis waar ze alleen zouden zijn en alle ogen op zich gericht zien, zou hen angstig maken.