XanderTerug naar het overzicht

Xander zat al enkele jaren op een zwerfplek waar hij verzorgd werd door een dame die zich ontfermt over de plaatselijke zwerfkattencampagne. Ondertussen had ze zijn vertrouwen kunnen winnen en ze was van mening dat hij verzorging nodig had.

Niet onterecht: Xander moest alleszins nog gecastreerd worden. Dat was direct ruikbaar maar door zijn dikke vacht wist de dame zelfs het geslacht niet. Zichtbaar was het inderdaad niet. Toen de dierenarts hem onder narcose bracht, werd hij eveneens geschoren. Haar verslag: ik heb nog nooit zo'n moeite gehad om een poes te scheren. In de dikke pakken geklitte vacht zaten zowel teken als vlooien. Daar kan geen enkel anti-parasietenmiddel op inwerken natuurlijk.

Ondertussen zit Xander al meer dan een week apart en vandaag is de grote dag aangebroken dat we hem in de groep introduceren. Hij doet het rustig aan en houdt alles vanop een afstandje in het oog.

We zijn ervan overtuigd dat Xander hier ook vertrouwen zal krijgen in mensen mits hij wat tijd krijgt en dan vindt hij hopelijk een eigen liefdevolle thuis. Hij heeft alleszins zijn schoonheid met zekerheid mee!