Terecht

Ros-beige katertje vermist te Mol

Dankzij flyers reageerde een buurvrouw die het poesje had binnen genomen. Hij is terecht!

===================

Sinds woensdag 8 juni '16 is een van de opvangkatjes van Poezencentrale Mol vermist geraakt in de Sparrenstraat te Mol (Heidehuizen). Het katertje is jong volwassen, gecastreerd en gechipt en is ros-beige van kleur met een wit vlekje hoog op de borst.

Het is een katje dat chronisch niesziek is en daarom vaak een vuile neus en oogjes heeft. Hij is rank van gestalte  dus de kans zit erin dat iemand hem meegenomen heeft omdat ze dachten dat hij al een tijdje op de dool zou zijn.

Denk je iets te weten over dit poesje dan heel graag een seintje op het telnr 0478/243.335 want zijn opvanggezin verzorgt hem nu al bijna een jaar  en is er het hart van in. Hij heeft verzorging nodig!  Zijn chipnummer is 967000009782713.


Fee

Fee is terecht! ze zat opgesloten op iemands zolder.

=======================

Fee is verdwenen sinds de nacht van 15 op 16 mei 2016. Ze werd laatst gezien in de directe omgeving van haar thuisadres te Kerkhovenakkerlaan.

Ze is gewend buiten te zijn en gaat normaal niet al te ver. Komt ‘s nachts normaal altijd binnen. Kent  fluiten en haar naam of ‘poes’ roepen. Ontzettend lief maar wel iets banger naar vreemden. Is geen fan van optillen. Kenmerken: DEZE KAT HEEFT MEDICATIE NODIG.• Zwarte korthaar met witte aftekeningen op het lichaam• Witte baardaftekening en buikaftekening• 4 witte pootjes/sokken• Roze kussentjes aan de poten met zwarte vlekjes op twee pootjes.• Snorharen zijn wit 

Bijzonder kenmerk:• Rechts zijn haar wenkbrauwharen wit, links zwart waardoor het lijkt of ze er links geen heeft.• Klein wondje aan één van haar oren.

Indien u tips heeft bel ons aub 0473/47 39 47 Cynthia of 0479/52 34 11 Bart. Mogelijk verschuilt ze zich in de buurt. Kijkt u daarom a.u.b. goed rond in de tuin/tuinhuis/garage. Laat eventueel de deur eventjes open staan. Katten die bang zijn zullen niet tevoorschijn komen indien u aanwezig bent. 

Kwaad opzet wordt niet uitgesloten. Heb je tips omtrent andere verdwijningen in deze omgeving graag eveneens melden aub aan de eigenaars van Fee of aan Het dierenthuisje op nr. 0476/951998 of mail: info@hetdierenthuisje.be

driekleurig poesje vermist te Geel

Kira is veilig en wel terug thuis!!

==========================

Kira is vermist te Geel sinds 19 maart 2016. Omgeving Carrefour.

Heb je informatie, bel dan aub: 0471 22 88 64 of 0493 75 22 42

Grijs-witte poes Beauty

Ons  poesje Beauty is sinds maandagavond 15 februari niet meer thuis gekomen. Heeft iemand dit poesje gezien in de omgeving van Kemeldijk – Hollandsebaan(GEEL-Winkelomheide)?  Of kijk eens in jullie tuinhuis of garage, we zouden ze graag terug thuis hebben, onze Kuhtai mist haar speelkameraadje.  Ze is schuw voor vreemde mensen, als je haar gezien hebt, graag een seintje 0475/98.83.53.


Zape

Zape is terug thuis, buiten een paar teken stelt hij het heel goed!

========================

Sinds enkele weken is Zape vermist in de Buurt van Meerbeek/Kortenberg: Kruising Podenco, Reu, Bruin/wit, Gecastreerd, 3 jaar

Hij is gechipt met in de nek aan de linkerkant, chipnr:  941000017366617 

Indien deze hond bij jullie is gemeld of binnengekomen, gelieve zo snel mogelijk contact opnemen op nr 0476/250 789.

Jonge rosse kattin

Wij kregen telefoon van de eigenares van deze lieverd, die heel blij was dat haar poes terecht is! Dankjewel aan de dame die haar gevonden en vertroeteld heeft! 

==================================

Jonge rosse kattin gevonden in Sint Lenaarts, Brecht, omgeving Prinsstraat. Héél lieve poes, erg aanhankelijk. Draagt blauw bandje met een blauw belletje aan. Kent u deze poes of weet u van wie ze is, contacteer ons dan op het nummer 0476/951998.

Raha

Raha is vermist te Wilrijk. Je herkent hem duidelijk aan zijn geamputeerde oortjes.

heb je info bel dan aub dadelijk: 0494/05  82 88 of 0476/95 19 98

Pim

Pim is terug thuis! Plots stond hij sterk vermagerd terug voor de deur. Mogelijk heeft hij ergens opgesloten gezeten.

=====================

Sinds woensdag 27 mei is Pim vermist te Wijnegem. Hij is 2 jaar oud en heeft een chip (972270000257075). Hij is een Europese korthaar, kleine grijze tijger.  Hij is niet bang, je kan hem pakken. 

Wie info heeft kan bellen naar de ongeruste eigenaars op 0496/851.806. of 0496/52.93.94 of 03/354.22.54. Salsa

Salsa werd terug bezorgd bij de bezorgde eigenaars maar helaas was ze aangereden en overleden.

=======================

Schildpadpoes Salsa is sinds 27/02/'15 niet thuis gekomen. Dat is nog nooit gebeurd, en haar eigenaars zijn dan ook doodongerust.  Ze woont in Bel (grens Geel-Mol). Salsa heeft een chip!

Mocht je informatie hebben, bel dan aub: 0494/381150.


Witje

Witje is terug thuis na bijna drie weken rond te dolen! Waar ze gezeten heeft, blijft een vraagteken. Ze is plots terug opgedoken in de tuin en enkele dagen later zat ze weer binnen!

eind goed, al goed!

===============================

Witje is verdwenen te Noorderwijk sinds dinsdag 6 januari. Ze ging voor het eerst buiten en is niet terug gekeerd. Ze kent de omgeving dus niet en is angstig tov vreemde mensen.

Witje is een gesteriliseerd kattinnetje en is gechipt. Ze heeft twee verschillend gekleurde ogen.

Heb je informatie over haar bel dan aub: 0476/95.19.98

Loop haar aub niet achterna want ze zal uit angst nog verder weglopen.

Tijger

De kat is terecht ..was van manege Stapelheide in Brecht..6 km van de vindplaats dus waarschijnlijk is deze kat stiekem mee in de wagen gesprongen met iemand voor een ritje en eens uitgestapt verloren natuurlijk :-) De eigenaars waren dolgelukkig en dankbaar en de kat ook.   Bedankt ook voor uw hulp

==============================

Deze kat werd op 9/11/'14 gevonden te Rommersheide, Brecht regio Mendelsohnlaan.

Gecastreerde kater, geen chip, tijger. Zeer lief en aanhankelijk. Hij was er al enkele dagen (plots komen aanlopen) en had grote honger en gaat niet meer weg. Het is een goed verzorgde kat dus iemand gaat hem hopelijk gauw missen.Zware (5 kg)  grote kater.

Herken je deze poes? bel dan : 0473/23.26.95

Rosse kater

De verloren zoon is terug thuis! iedereen gelukkig!

===========================

Deze rosse kater van 5 maanden oud is verloren te Brecht - Sint Job. Hij was op weg naar de dierenartsenpraktijk De Ark voor castratie waarbij hij uit de transportmand ontsnapte op de oprit. Hij is deze omgeving dus niet gewend.

De poes is erg bang en kan dus zomaar niet gepakt worden maar zijn verzorger heeft wel zijn vertrouwen dus mocht je tips hebben, bel dan aub dadelijk naar deze persoon: 0478/97.44.51 of 0496/78.84.18

Fred

Fred is terug thuis gekomen! dit was het blijde bericht dat we mochten ontvangen op 17/9:

"Goed nieuws!!!  Onze Freddie stond vanmorgen aan onze achterdeur!!! Hij heeft er een tocht opzitten van 10 km en is welgeteld op één dag na, 3 weken onderweg geweest.

Hij is op onbekend terrein verloren gelopen (27/8) en heeft toch de weg naar huis teruggevonden!

Hij wordt hier volop vertroeteld en iedereen hier is supercontent!

Heel erg bedankt voor jullie moeite hoor,

Groetjes

Kristel 

======================================

Fred is gaan lopen te Sint Lenaarts (Brecht) op 28 augustus '14 langs een openstaande raam. Dit was echter niet zijn thuis want hij logeerde er tijdelijk wegens vakantie van zijn eigen gezinnetje dat in Vlimmeren woonachtig is.

Fred is erg lief en wordt enorm gemist. Heb je info , laat het dan aub weten op:  kristel.vrints@gmail.com


Barrie

Schitterend nieuws voor Barrie! Hij heeft geen nieuwe thuis gevonden, maar wel zijn oude liefdevolle plekje terug gekregen. Dankzij flyers en een oplettende vrijwilliger vondt "Billie" zijn thuis terug.

===================================

Barrie is een gecastreerde kater, geboren juli 2013. Hij is erg lief naar mensen toe. Ook sociaal met honden. Ook met kattinnen kan hij het goed vinden, maar hij wil graag de baas zijn. Barrie is heel nieuwsgierig en speels. Praten doet hij ook graag; vooral als hij aandacht of eten wil, zal je het horen. Barrie kan perfect functioneren in een gezin zonder soortgenoten. Hij gaat graag eens op wandel in de tuin dus dat is zeker een must.

Door zijn dominante karakter moeten we Barrie helaas apart houden en dat duurt nu al veel te lang. Hij zoekt dus dringend een liefdevolle thuis!

Een makkelijke poes dus die graag aandacht krijgt maar ook houdt van zijn vrijheid.

Lotte

23/04/2014: Lotte werd terug gevonden maar ze was helaas overleden...

==========================

Lotte is een angstig zwart poedeltje dat het bij de kapper op een lopen heeft gezet via een openstaand poortje. Ze zwerft sinds woensdag 16 april rond in de buurt van Turnhout - Zevenbergen.

Ze draagt een fluo halsbandje. Lotte is erg eenkennig en zal zich dus niet makkelijk laten benaderen door vreemden. Als je haar gezien hebt, meld dit dan aub zo snel mogelijk bij haar erg bezorgde baasje op nr. 0473/82.80.00. Lotte heeft dringend medicatie nodig.

Oma (Minoe)

Op woensdag 24 juli '13 kregen we een oproep van een dame die een poesje had gevonden dat dringend verzorging nodig had. Net die ochtend was het andere vondelingetje met één oogje huiswaarts gekeerd en de volgende stond al op de stoep in ongeveer dezelfde omstandigheden.

Al snel werd duidelijk dat het om een oud diertje ging en dat ze doof was. Gisteren, 30/07/'13 lieten we bloed van "Oma" nemen omdat we het niet betrouwden. Niet alleen had ze een zware verkoudheid, ze bleef teveel vocht verliezen en leek wat wankel op de pootjes te staan.

Vanmorgen kregen we een mail met haar foto: "Minou werd gezocht"! Dolgelukkig belde ik de zoekende eigenaar op die me vertelde dat Omaatje maar liefst 20 jaar was... Hetzelfde verhaal als het éénogig poesje: de mensen waren met vakantie en de poes werd verzorgd door een familielid. Zo is hij op de dool gesukkeld en was twee dagen vermist toen hij opgemerkt werd door haar vinder waarna ze hier terecht kwam.

Hopelijk komt Minou haar avontuur teboven en kan deze kranige en lieve dame nog wat genieten van een mooie oude dag in haar liefdevolle gezinnetje. 

Kattinnetje één oog

update 24/07/'13: Schitterend nieuws: het baasje van dit poesje werd gevonden!

Vanmorgen stonden we er weer even van versteld hoe klein de wereld wel kan zijn... We kregen telefoon van een adoptant die op onze website gelezen had over het gevonden poesje. Dat moest het katje zijn dat haar moeder momenteel eten gaf omdat de buren enkele dagen met vakantie waren! en ja hoor, het adres klopte! Sinds zaterdag had ze de poes nergens meer gezien en ze vreesde het ergste. De eigenaar die vannacht was thuis gekomen, zag vanmorgen al direct aan de hoeveelheid voer dat de poes niet was komen eten en ook zij vreesde dat ze hun senior niet meer levend zouden terug zien. Poeslief bleek immers 17 jaar te zijn én een schildklierpatiënt.

Een combinatie van ouderdom en warmte moet haar op een dwaalspoor gebracht hebben. Ze wilde bij de tijdelijke verzorger ook niet goed eten waardoor ze haar medicatie niet goed innam. Dat kan dan weer de oorzaak zijn dat ze duizelig was, geen eetlust had en bijgevolg ook uitdroogde.

We konden gelukkig het goede nieuws brengen dat ze ondertussen -na een nachtje bij de dierenarts aan het infuus door te brengen- toch goed gegeten had. Hopelijk kan ze snel terug naar haar eigen thuis en komt ze er terug bovenop!

========================================

Vandaag, 23 juli '13 kregen we een oproep van een dame die een mager kattinnetje op straat gevonden had waarvan één oogje verwijderd was. Het werd direct duidelijk dat het oogje operatief verwijderd werd en dat er ook bloed genomen werd. Toch moet ze al een tijdje op de dool zijn want ze was erg mager. Zaterdag zou ze nog een heel klein beetje gegeten hebben maar daarna ging het bergaf.

Toen we haar vanmiddag toekregen was ze uitgedroogd. We brachten haar naar de dierenarts waar ze momenteel aan het infuus ligt. We hopen dat sit haar terug mag opkrikken.

Dit poesje werd gevonden in Sint Job, maar mogelijk is ze door een kattenhater verder van huis gedumpt? Wie tips heeft om de eigenaar terug te vinden, kan dit melden op het nummer: 0476/951998.

Baron

Baron is terug thuis!

Zonet kregen we het verlossende telefoontje: Baron is terecht!! Door zijn nieuwsgierigheidheeft hij zich in een lastig parket gebracht: Hij heeft blijkbaar 10 dagen vastgezeten in een berghok bij het plaatselijke fitnesscenter. De eigenaresse werd gebeld door de lieve mensen van het fitnesscenter met de vraag of Baron nog altijd vermist was want ze hadden een gelijkaardige kat gevonden. En ja hoor het was hem; weliswaar fel vermagerd... de mensen van het fitnesscenter hadden hem al direct water en kipfilet gegeven waar hij gretig op aanviel. Ook bij zijn bazinnetje thuis heeft hij al heel wat lekkers gekregen en wijkt hij nu amper van haar zijde. Gelukkig is dit avontuur goed afgelopen!
Heel erg bedankt aan iedereen die heeft meegezocht, met Baron heeft meegeleefd, het berichtje heeft gedeeld, voor de lieve steunberichtjes en vooral heel erg bedankt aan de mensen van het fitnesscenter!

===================================

Baron is sedert 16 juli 2013 vermist te Ekeren.

Baron is een volledig grijze (lilac) Britse korthaar, gecastreerde kater van 4 jaar en draagt een grijs vlooienbandje met reflectoren. Hij heeft ook een tattoo met identificatienummer.

Hij is vermist in de buurt van de Leugenberg te Ekeren en wordt ontzetten gemist!!!

Woont u in de buurt van de Leugenberg, kijk dan aub ook eens in uw kelder, tuinhuis, berghok....want
mogelijk is hij daar bij u wat gaan rondkijken en werd hij per ongeluk opgesloten.

Als u hem ziet, gelieve ons te contacteren op nr. 03/605.09.80 of Gsm: 0498/366.373.
Wij zullen u eeuwig dankbaar zijn!!Jerry

Jerry is terecht! de eigenaar schrijft:

Beste,
 
Ik heb uitzonderlijk goed nieuws. Vanmorgen lag Jerry weer gewoon op zijn plekje op de zetel... Hij is erg vermagerd maar verder zien we weinig anders aan hem. Voor mij is het een echt miracel. Gisterenavond had ik het echt opgegeven. Ik heb echt overal geroepen, dichtbij, verder en 130 flyers gepost. Hij moet dichtbij hebben gezeten. We zouden anders niet weten hoe hij, blind, de weg terug heeft gevonden na 5 dagen en 5 nachten.
 Ik ben echt doodgelukkig!!! Spijtig dat hij niet kan praten :-).  
Jullie wil ik ook erg bedanken. Ik hoorde dat jullie gebeld hadden naar de Gemeente. Gewoon het gevoel dat er ook nog andere mensen om geven, gaf toch ergens hoop!
Vriendelijke groetjes,
Liesbeth

===================================

Jerry is verloren te westmalle sinds maandag 6 mei. Hij is op 22 april 17 jaar geworden en is sinds een paar maanden blind. Dat kan je zien aan zijn pupillen. Hij is een grijze kater, gecastreerd. Hij heeft een witte baard en witte sokjes en zijn staart is donker. Hij is niet heel groot en ook niet dik. 

Heb je hem gezien bel dan aub dadelijk naar Liesbet: 0473/41 29 69Filip

De eigenaar heeft zich gemeld en het diertje is terug thuis!

==============================

Dit rosse katertje werd gevonden in Sint Lenaarts - Brecht. voor info kan je bellen op 0476/951998