Verloren

Deze rubriek is niet meer in gebruik

We zijn genoodzaakt om de rubriek gevonden dieren stop te zetten door enerzijds een gebrek aan tijd en anderzijds omdat we al te vaak niet op de hoogte werden  gehouden door de melders.

Als uw dier vermist is, geven we u de raad om dit te melden bij CAD (Coördinatie Antwerpse Dierenasielen). Deze site wordt meest geraadpleegd in provincie Antwerpen.

Stuurt u ons ook een mailtje met de info en foto als uw dier vermist is in de ruime omgeving van Geel zodat we op de hoogte zijn mochten we meldingen toekrijgen.

Dank voor uw begrip.

drie poezen vermist te Schoten

In de omgeving van Theo Van Hullebuschstraat te Schoten zijn op korte tijd maar liefst drie poezen van één gezin verdwenen. De poezen zijn gechipt.

Wie weet heft over meerdere verdwijningen in die omgeving of wie een tip heeft, bel of mail aub naar de erg bezorgde en verdrietige eigenaars: 0474/713874, dianeslootmans@gmail.com of 0476/951998 info@hetdierenthuisje.be


Pepsi

Dag allemaal

Even jullie hulp gevraagd. Op vrijdagavond 29 april is onze Pepsi voor de laatste keer gezien... Momenteel is hij dus al een paar dagen niet meer thuis geweest, wat we echt niet gewoon zijn van hem. Hij is een gesneden en gechipte zwart-witte kater (zie foto's).... Hij verblijft meestal binnen, maar buiten hangt hij soms rond in de buurt van de Scheidijk en Langstraat te Olen/Geel. Moesten jullie hem gezien hebben of iets anders weten, graag doorgeven via liendebusser@hotmail.com. Uiteraard zouden we onze Pepsi graag terugvinden!

Alvast bedankt!

Flets

Beste, Onze poes is sinds zondag niet meer thuisgekomen,we zijn iedere dag al gaan zoeken maar ze is nergens te vinden dus ik hoop dat iemand haar heeft gevonden en in huis heeft genomen. Wij missen Flets enorm,ze is al 4 jaar onze lieveling, moest je haar zien laat het ons dan weten. Wij wonen op de Rijn,stalpaart ligt achter ons dus ik denk dat ze in die omgeving moet gezocht worden. Flets heeft geen bandje aan ze is een grijze beetje tijgerpoes ze heeft vooraan witte teentjes en haar achterpootjes zijn ook wit ze heeft ook een witte kraag en buikje. En ze is gesteriliseerd. Wij wonen op de Rijn 158A en je kan mij altijd bereiken op volgend nr 0495 680181


Balsamico

Heeft u onze kat gezien?

Zijn naam is Balsi, een witte kat met zwarte vlekken en een zwarte staart.Hij woont in de Groenelaan te Schilde bij Matteo, Elisa en Sabrina.

Je kan ons contacteren op het nummer 0496/80 08 55

Floke

Sinds 13 december is Floke vermist regio Geel: Zwarte kattin, witte vlek in de hals, witte voetjes, half jaar oud, pas gesteriliseerd (draadjes nog zichtbaar), nieuwsgierig en aanhankelijk.

Heeft u haar gezien of gevonden, gelieve dan contact op te nemen op het nummer 0474/72 58 91

Bol

Sinds vandaag 9 december '15 is mijn zeer geliefde kattin verdwenen. Zij is 15 jaar oud en al die jaren is ze elke dag trouw naar huis gekomen,  daarom maak ik mij erg veel zorgen. Bijgevoegd vinden jullie een foto in haar jonge jaren. Ze luistert naar de naam Bol en is nog niet gechipt. We zijn samen oud geworden. Ik ben nu 81 en heb haar echt nodig. Help aub mee zoeken!  Hilde Piron, Marialei, 2390 Westmalle tel.  03/312 00 23

Kater Baby vermist

Deze zwarte ongecastreerde kater is vermist uit Kamme - Riemst. Hij is ongeveer 1,5 jaar oud, heeft grote hoektanden, is zeer aanhankelijk en luistert naar de naam Baby.

Heb je informatie, contacteer dan aub zijn eigenaar: simone.beijer@gmail.com

Ros met witte kater vermist te Geel

Kater vermist te Geel, regio Stelen. Deze gecastreerde kater is 3 jaar oud, hij is rossig met een witte buik en vier witte poten. Hij luistert naar de naam Dirk. Heb je hem gezien, gelieve dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zijn baasjes zijn volop naar hem op zoek...

Raha

Raha is vermist te Wilrijk sinds de avond van 6 september. Je herkent hem aan zijn geamputeerde oortjes.

heb je informatie bel dan aub direct: 0494/05  82 88 of 0476/95 19 98

Harley

Harley werd vermoedelijk vanuit Nederland ontvoerd naar België.  Hij is een gecastreerde kater, kruising maine coon van 9 jaar oud en gechipt.

Alle tips zijn welkom op 0476/951998

Briste korthaar vermist

Gecastreerde kater Lowie is sinds 25/3 verdwenen te Mol , omgeving zuiderring. Het is een britse korthaar van 5 jaar, gechipt. Droeg geen bandje.

Heb je informatie bel dan aub: Iris Saelen, Tel. 014/320200


Moateke

Hallo, Ik ben Moateke

Tot een paar maanden geleden had ik samen met mijn zusje een zalig leventje als 'zwervertje aan huis' in de Hoevestraat in Beerse tot ik alleen achterbleef... Mijn zusje werd overreden vlakbij Metallo Chimique en mijn baasjes gingen verhuizen, ik heb hiervan veel verdriet gehad....

Ik ben dan verhuisd naar een nieuwe thuis in de Kongostraat in Beerse (2km verderop) maar daar voelde ik mij blijkbaar toch niet thuis, ik heb de benen-lees pootjes-genomen en ben al weken niet meer gezien, noch in de Kongostraat, noch in de Hoevestraat.

Mijn nieuwe baasje is erg ongerust en hoewel ik waarschijnlijk  mijn plan wel kan trekken als zwervertje word ik toch erg gemist dus als je me ziet of gezien hebt laat het alsjeblief weten!!

Ik ben een kattin, 4 jaar oud en gesteriliseerd via de zwerfkattencampagne te Beerse(2012).

Alvast bedankt,

Moateke

Gsm Mieke Mertens 0478 392760


Spriet

Spriet is verloren te Geel - Larum sinds donderdag 29 januari '15.

Ze is een jong volwassen, gesterilisserd kattinnetje en heel aanhankelijk.

Ze wordt erg gemist. Heb je informatie mail dan aub: doriencliman@hotmail.com

Keeshondje

Kleine oranje keeshondje reu vermist sinds 07-08-2014 te Herselt ter hoogte van Molenvloed

Herkenningspunt blauwe vlekjes op de tong -Chip hals links

gezien of gevonden? bel aub: 0478/800993 of 0474/231543

paula.borghs@gmail.com


Spoeky-Jack Russell

Spoeky is verloren sinds 28 september te Bree omstreeks 23.50u

Ze wordt erg gemist. beloning voor de vinder!

heb je informatie, bel dan aub: 0498/690607


Ilske

Onze hond Ilske is vermist sinds 23 februari.

Ze is laatst gezien op 14 maart aan de Mechelbaan in Koningshooikt en ze liep vermoedelijk richting O.L.V.Waver. Wij hopen dat iemand haar nog eens ziet en daarom sturen wij de flyer mee.

Ilske is zeer bang en schuw, gelieve haar dan ook niet proberen te pakken en niet op haar te roepen, want dan vlucht ze nog meer weg. De bedoeling is dus als iemand haar ziet, ons zo vlug mogelijk te contacteren.

Zelf doen we al het mogelijke en hebben al enorm veel gezocht en geflyerd. Indien mogelijk kijk ook in schuren, bossen, velden, grachten, beemden en alle mogelijke schuilplaatsen.

Wij zitten met een enorm verdriet en hopen dus erg op uw medewerking.

Bedankt alvast,

Fam. Fabes-Borms, tel.015/55 33 57 of 0475/38 64 25