Snoep- en bieractieTerug naar het overzicht

ACTIE EENMALIG VERLENGD: BESTELLEN KAN TOT 8 DECEMBER - OPHALING VANAF 16/12

De bierpakketten kunnen nog verder besteld worden tijdens de feestdagen. De bestelling van wafels en truffels daarentegen dienen ten laatste op 8 december doorgegeven te zijn.

Eén van de laatste zorgenpatiëntjes die toekwam is Nelson. Hij heeft een ernstig medisch probleem dat ondanks de zorgen van onze collega's van Het Blauwe Kruis niet onder controle te krijgen was. Nelson heeft nood aan degelijke medische onderzoeken om van zijn jeuk verlost te geraken die we hem hier graag willen gunnen maar dat kost heel wat centjes.  Nelson is een superlieve jonge poes die zo hoopt op een mooi leventje. Net daarom is het zo belangrijk dat we samen gaan snoepen én drinken!

Maak hieronder jouw keuze en geef je bestelling door aan filip@hetdierenthuisje.be of via onderstaand invulblok.

Bierpakket 4 flesjes "De Poes" in verpakking 
12 €
Bierpakket 6 flesjes "De Poes" in verpakking
16 €
Bierpakket 6 flesjes "De Poes" in feestelijke verpakking
21 €
Schilfertruffels melk 250 gr.
6 €
Schilfertruffels puur 250 gr.
6 €
Schilfertruffels wit 250 gr.
6 €
Marsepein (50/50) blok 250 gr.
6 €
Vanillewafels 20x1 verpakt.
6 €
Vanillewafels suikervrij 700 gr.
12 €
Chocoladewafels 20x1 verpakt.
6 €
Suikerwafelmix (6 vanille + 6 choco).
6 €
Assortiment mix (4 vanille, 4 choco, 4 frangipanes, 4 carré confiture)
9 €
Gebakmix (5 frangipanes, 5 carré confitures, 5 zebracakes)
12 €
 Frangipanes 14 x 1 verpakt 10 €

Afhaling mogelijk na afspraak te Deurne, Merksem, Schilde of Geel vanaf zaterdag 2 december voor alle bestellingen die toekomen voor 24/11.  Later geplaatste bestellingen kunnen afgehaald worden vanaf zaterdag 16 december tenzij anders besproken met Filip en steeds op afspraak.

Glas "De Poes" is ook te verkrijgen aan 6€ / stuk. 

Hier wat meer info over dit bijzonder lekkere bier:

Bier De Poes kan omschreven worden als een blond, ongefilterd bier van hoge gisting met een alcoholgehalte van 8 %. Het bier is fruitig met lichte alcoholtoets achteraan de tong. Door het gebruik van een zeer hoogstaande bitter- en aromahop zorgen we ervoor dat er een bitterheid ontstaat die mooi in balans is. De gebruikte kruiden zorgen dan weer voor de aangename frisheid en de verwijzing naar bloemen en citrus.

Serveer dit bier in het bijhorende glas om het tot zijn volle recht te laten komen. Aangewezen serveertemperatuur ligt tussen de 8 & 10 ° Celcius.

Het vakmanschap van Brouwerij de Poes werd sinds 2014 bekroond met een verschillende eervolle vermelding ondermeer op de Brussels Beer Challenge.

Bestellen: