Projecten

Gemeente Brecht is definitief van start gegaan half mei 2005. We zijn toen dadelijk van start gegaan. Bij de eerste vangst werd al een drachtige kattin gesteriliseerd. Weeral vier sukkelaars minder en geen problemen meer in de toekomst…

Woon je in Brecht en ken je een probleem met zwerfpoezen neem dan zo snel mogelijk contact op met het gemeentehuis. Daar zullen uw gegevens genoteerd worden en aan Het dierenthuisje bezorgd worden waarna wij met u contact opnemen om verder af te spreken. Het dier(en) wordt dan zo snel mogelijk gecastreerd/gesteriliseerd.

Gemeente Malle (Oost en West) heeft de samenwerking toegezegd sinds 4 april 2005.

Woon je Malle geef dit dan best zo snel mogelijk door aan de milieudienst van jouw gemeente. Zij zorgen ervoor dat een vrijwilliger zo snel mogelijk contact opneemt.

Andere omliggende gemeenten zoals Zoersel, Schilde, Rijkevorsel en Hoogstraten hebben tevens een campagne die uitgevoerd wordt door vrijwilligers: voor meldingen kan je best contact opnemen met de gemeentediensten.

Overige gemeenten: Woon je in een gemeente die hier niet aan bod kwam en heb je weet van ronddwalende spinners informeer dan of jouw gemeente actief meewerkt aan dergelijk zwerfpoezenbeleid. je kan die inlichtingen ook bekomen via de site van GAIA