Yoda en Chica hebben hun huisje gevuld met liefde, kattenkwaad en veel geronk

Op 5 juni kwam er een zwart poesje van amper 3,5 weken aan.  Met open armen werd dit onmiddellijk opgevangen bij één van onze pleeggezinnen. Een echte Star Wars fan gaf het de naam Yoda.  Amper een week later kwam er weer een zo’n klein dutske aangewaaid. De leeftijd werd eveneens op een 3,5 weken oud geschat. Het kreeg de naam Leia en werd direct bij Yoda en het pleeggezin geplaatst.  Het duurde niet lang voor er een kandidaat adoptant zich aanbod.  Het klikte meteen tussen het pleeggezin en de adoptanten, maar nog belangrijker ook tussen de adoptanten en de 2 kleine schavuiten.

Na een maandje kregen we deze mooie tekst van de adoptanten toegestuurd :
“Yoda en Chica (~Leia), jullie hebben sinds 18/8 ons huisje gevuld met liefde, kattenkwaad en veel geronk.
Jullie ravotten zo heerlijk samen. Chica, jij vindt je ´mama´ elke dag tijdens het dabben in het zachte deken op de zetel.
Jullie verzorgen elkaar als echte zusjes. Ook al zijn jullie niet samen gevonden.
Enkele planten hebben  jullie enthousiasme al leren kennen. 😁 Jullie kunnen zo heerlijk achter elkaar racen, achter hengeltjes springen en daarna moe op elkaar in slaap vallen.
Yoda, jij houdt ervan om op andere plekken te slapen (kleine doosjes en  boodschappenzakken) en je speelt héél graag met propjes papier. Maar je kan ook zoooo zalig hard ronken als je bij ons komt knuffelen.
Chica, jij friemelt je in elke kast (vooral die waar het eten staat).  Je miauwt als de luidste als er eten op komst is, jij hebt duidelijk ooit eens ´echt honger´ gehad. Je bent de diva van de twee, maar houdt ook zoveel van knuffelen (vaak lekker dicht tegen ons hoofd). Autoritten vind je niet zo fijn, maar je durfde wel als eerste op verkenning toen je toekwam bij ons. Jij bent echt een coole Chica. ❤
Maar samen zijn jullie op je best! Jullie horen gewoon bij elkaar! En nu, gelukkig, ook bij ons. 🥰 Bedankt I&H en ook  Het Dierenthuisje om hen op te vangen en zo goed verzorgd te hebben in jullie warme thuis, en hen nu aan ons toe te vertrouwen.
Wij zijn nu met 4!”