Terugblik op de 20ste openthuis…

Wauw! De twee openthuisweekends zijn achter de rug en wat zijn we moe maar ook enorm voldaan!  Het overtrof al onze verwachtingen. De massale opkomst, genietende dierenvrienden, lovende woorden, propvolle rondleidingen en zalig weer! Het kon niet beter.

De special car-rally die vrijwilliger Filip organiseerde mocht op de laatste zondag maar liefst 49 auto’s tellen. Allemaal juweeltjes die te bewonderen waren in onze straat.

De uitgebreide brunch en de snacks konden heel wat vegetariërs, vegans maar ook vleeseters bekoren. De cavabar, friettent, ijscoupes, taarten… het draaide allemaal op volle toeren. En de rondleidingen die waren goed gevuld. Er was voor ons, vrijwilligers, weinig kans om te pauzeren wat een goed teken is.

Onze social media vrijwilligers waren ook van de partij om bezoekers te interviewen over hun bevindingen en wat daar werd gezegd, was een enorme opsteker voor Het dierenthuisje en haar ganse team.  De bezoekers keerden goed gezind en blij gezind huiswaarts met een goodiebag die we konden schenken dankzij enkele sponsors.

We beëindigden deze twintigste editie van de openthuisdagen op zondag 4 augustus omstreeks 18 uur met een zeer voldaan gevoel.

Onze dank gaat in het bijzonder uit naar:

*onze sterretjes die ongetwijfeld zorgden voor het zalige weertje

*alle dierenvrienden die ons bezochten

*gans ons team helpers dat zich extra hard ingezet heeft voor, na en op de openthuisdagen om er een groot succes van te maken

*onze sponsors: Melis events, Boels verhuur, Cats&dogs dierenspeciaalzaak, Zaadhandel Geukens, Bonmush, Bompi high tea on wheels, Dicar, Damhert, bakkerij Mariën