Enkel met trouwe vrijwilligers kunnen asielen overeind blijven!

Dat elk dierenasiel overvol zit en een tekort heeft aan trouwe vrijwilligers is geen geheim. Meer dan ooit gaan we gebukt onder een enorme hoeveelheid aanvragen voor opvang. Ook worden er massaal dieren gevonden die door hun eigenaars zonder enige empathie worden achtergelaten of zelfs gedumpt. Nog steeds zijn er heel wat mensen die de wet van verplicht steriliseren/castreren én chippen aan hun laars lappen.

Dat telt voor katten, honden én ook voor hoevedieren zoals konijnen, cavia’s, kippen, varkens, enz…

Wij als dierenasielen proberen de wereld wat mooier te maken door dieren een kans te geven van de steeds aangroeiende groep van burgers die hun verantwoordelijkheid niet dragen of absurd onverdraagzaam zijn.

Wil jij samen met ons een verschil maken in deze keiharde wereld en er mee voor zorgen dat empathie, begrip en verdraagzaamheid terug de overhand halen? Denk er dan eens over om enkele uurtjes per week te komen helpen.

Denk wel: Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar de kracht ervan ligt in je betrouwbaarheid. Jouw trouwe inzet is onmisbaar.

Ook al kan je slechts een halve dag om de 14 dagen, dan nog ben je een hulp als je de afspraak nakomt.

Klaar om je in te zetten voor zij die de dupe zijn van het egocentrisme: poezen, hoevedieren,…? Wat ook jouw capaciteiten zijn, voor iedereen is er wel werk!

Stuur een mailtje aan info@hetdierenthuisje.be en vermeld aub zeker ook jouw telefoonnummer.