Floefy

Floefy is geadopteerd door een gezin waar al meerdere diertjes een warme thuis gevonden hebben. Hij gaat er konijnwaardig én met veel extra knuffels verzorgd worden.

===========================================

Floefy is een mannelijk dwergkonijntje dat gevonden werd aan het kanaal, op een plek waar niemand woont. Hij is enorm sociaal wat ons vermoeden bevestigt dat dit een gedumpt diertje is dat door kinderhanden gehanteerd is. Vermoedelijk is hij gedumpt nu school weer startte en het speelgoed van de vakantietijd geruimd wordt…

Erg triest want dit diertje had het nooit overleefd als de dame die haar vond hem niet had opgepakt en binnen gebracht. We schatten hem amper enkele maanden oud. Gezien Floefy graag gepakt en geknuffeld wordt, zoeken we een thuis waar hij dat ook mag krijgen maar tevens de vrijheid krijgt die hij nodig heeft. Geen klein konijnenhokje van de winkel dus aub tenzij dit enkel het slaaphok is en hij overdag mag rondlopen.

Floefy is hallangharig dus heeft zijn vacht alle twee tot drie dagen een borstelbeurt nodig.

Wie Floefy graag een blijvende konijnwaardige thuis wil gunnen, mag een mailtje sturen aan info@hetdierenthuisje.be met uitleg over verwachtingen, woon- en leefsituatie en indien mogelijk een foto van de plaats war Floefy komt te leven.